Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rocková Lipnice 2012 - festival pro fšechny

12. 07. 2012 | Kultura

19. ročník akce s názvem Rocková Lipnice 2012 se uskuteční v sobotu 14. července 2012 v amfiteátru pod hradem Lipnice nad Sázavou, okres Havlíčkův Brod, kraj Vysočina. Letošní rok je označován jako „festival pro fšechny“.

Pro 19. ročník festivalu Rocková Lipnice 2012 jsme připravili po úspěchu v předchozích ročnících tzv. „večírek pro nedočkavé“. Uskuteční se již v pátek 13. července 2012 od 19.00 hodin v pivním stanu a vystoupí na něm místní
rocková kapela Žralok ve zdi a večerem vás bude provázet rockový DJ Rocker. Ve stanu o rozměrech 10 m x 15 m bude dostatek prostoru, k posezení poslouží i vetší část amfiteátru.

Rocková Lipnice 2012Na tento večírek je vstup ZDARMA, zároveň bude v amfiteátru probíhat promítání vybraného filmu na LED obrazovce. V sobotu 14. 7. 2012 bude pro návštěvníky areál festivalu Rocková Lipnice 2012 otevřen od 11.00 hodin. Samotný program akce Rocková Lipnice 2012 začne ve 12.00 hodin na hlavním pódiu v amfiteátru a ukončení celého festivalu je plánováno v pozdních nočních hodinách.

Pro letošní ročník festivalu Rocková Lipnice 2012 byli opět vybráni účinkující z mnoha hudebních žánru (proto i „…..festival pro fšechny“. Headlinerem festivalu Rocková Lipnice 2012 je momentálně nejžádanější zpěvák TOMÁŠ KLUS, který přijede s kolegou Jirkou Kučerovským a zazpívají vám všechny své známé písníčky z alba Racek, dalším zajímavým účinkujícím je velmi známá kapela WOHNOUT, pro „fajnšmekry“ bude zcela jistě vystoupení legendy rock-popové scény KAMILA STŘIHAVKY se svým Bandem.

Dále si starší účastníci festivalu Rocková Lipnice 2012 budou moci zavzpomínat s kapelou PREMIER na jejich velmi známý song Hrobař. Pro mladší generace vystoupí rockpunková kapela RYBIČKY 48 a rocková kapela DOGA v cele s frontmanem Izzim. Dále na festivalu Rocková Lipnice 2012 vystoupí hudební seskupení jako je BÁRA ZEMANOVÁ a Band, kapela SOUSTRAST, kapela HUSH a festival uzavře svým vystoupením kapela COCA CORE COMPANY.

Vstupenky na festival Rocková Lipnice 2012 jsou stále v předprodeji v síti Ticketstream.

 

Do role moderátorů festivalu Rocková Lipnice 2012 letos organizátoři opět obsadí známé moderátory z nejposlouchanějšího rádia na Vysočině - HITRÁDIA VYSOČINA.

19. ročník festivalu Rocková Lipnice 2012 se uskuteční v sobotu 14. července 2012 v amfiteátru pod hradem Lipnice nad Sázavou


Zdroj, foto: Rocková Lipnice.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !