Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Masters of Rock 2012 přináší bohatý program

11. 07. 2012 | Kultura
Léto je zde a s ním i jubilejní 10. ročník mezinárodní přehlídky tvrdé muziky s názvem Masters Of Rock 2012. Festival se ve své krátké historii propracoval hned k celé řadě nej a pravidelně získává prestižní ocenění. Je to z hlediska turistického ruchu jednoznačně největší kulturní akce, a to nejenom v našem kraji, ale i v ČR.

Do Vizovic letos míří hudební fanoušci ze 34 zemí světa a nejdelší cestu podnikají fanoušci až z Brazílie, USA, Kanady či Singapuru. Na dvou pódiích se pak představí na 70 kapel z 13 zemí světa. Své recenze z festivalu přijedou psát novináři téměř ze všech významných evropských hudebních časopisů. Slovíčko "mezinárodní" zde tedy platí ve všech směrech.

Festival Masters of Rock 2012Festival Masters of Rock 2012 je ale především velkou atrakcí a svátkem pro české fanoušky. Ti také rozhodli o tom, že v hudebních festivalových cenách pro rok 2011 vyhrál kategorii "Nejoblíbenější festival ČR" právě Masters Of Rock 2012! Jinak "Masters" každoročně získává nejrůznější ocenění v anketách různých periodik, takže se může pochlubit tituly "Nejoblíbenější kulturní akce Zlínského kraje" (týdeník Sedmička), "Koncert roku" (časopis Rock and Pop), "Hudební událost roku" (časopis Spark).

Festival Masters of Rock 2012 - program:


Headlinerem letošního ročníku 2012 je celosvětově nejúspěšnější metalová kapela posledních 10 let - NIGHTWISH! Finové NIGHTWISH se po 3 letech vrací na pódium festivalu Masters Of Rock 2012 s ohromující megashow. A nejen to! NIGHTWISH vám představí své nové, koncepční album "Imaginarium", metalové album plné fantasií zahalených v surrealistickém hávu. Jde o vskutku fantastické hudební dílo o 13 písních, ke kterému kapela dokonce natočila muzikálový film, kde jsou videoklipy k jednotlivým písním propojeny dialogy v jednu souvislou dějovou linii.

Píseň "The Last Ride Of The Day" se dokonce stala oficiální hymnou Festival Masters of Rock 2012letošního mistrovství světa v ledním hokeji, které proběhlo ve Finsku a ve Švédsku. Alba se prodalo již téměř 1 milion kusů, což je více než posledního alba Iron Maiden! S NIGHTWISH zkrátka opět velkolepě ožijí všechny naše noční můry a sny. S dosud největší pódiovou show přijede také klenot holandského symfonic-metalu WITHIN TEMPTATION, světovou premiéru písně, složené speciálně pro české fanoušky si přichystali u nás nesmírně populární švédové SABATON, kteří přijedou představit také svou zbrusu novou sestavu, složenou ze zkušených muzikantů.

Poprvé na festivalu Masters of Rock 2012 v České Republice zahrají legendární Irové THIN LIZZY. Ohromnou událostí bude také vystoupení německé kapely UNISONIC, ve které se po dlouhých 24 letech společně představí ex-Helloweeni Michael Kiske a Kai Hansen. Všichni fanoušci čistokrevného hard-rocku se mohou těšit na světový comeback Švýcarů GOTTHARD s novým zpěvákem v čele!

Česká metalová legenda ARAKAIN si přizvala na Masters Of Rock 2012 velmi exklusivního hosta - Lucii BÍLOU, která spolu s kapelou Arakain vystoupí pouze na jediném festivalu - Masters Of Rock 2012! Zkrátka je toho opravdu hodně, co vás letos na "Masters" čeká!

Festival Masters of Rock 2012 - 2. stage:


Také druhá ALFEDUS MUSIC STAGE se plní zajímavými jmény! Jsou to např. angličané NEONFLY a další populární a známé kapely jako Chaos In Head, Checkpoint, Eagleheart, Dying Passion,Traktor, Metropolis (SK), Porta Inferi, Tristana (SK), Hand Grenade, Blamage, Personal Signet, Mad Frequency (SK), Rimortis, Remains Of Force, nebo Scelet. Další kapely zde budou ještě přibývat. Je na co se těšit!

START MASTERS OF ROCK 2012 - čtvrtek 12. 7. 
ve 14:00 hod!

Otevření areálu likérky R. Jelínek pro fanoušky
již ve 12:00 hod!


Zdroj, foto: Masters of Rock.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !