Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den D – žádná hra, ale tvrdá realita!

28. 03. 2009 | Televizní tipy

Den D je českou verzí celosvětově úspěšnějšího formátu Dragon´s Den, v němž podnikatelé představují pětici investorů své podnikatelské nápady a doufají, že právě jejich projekt investory zaujme a získá od nich nejen investici, ale i cenné kontakty do světa velkého obchodu.

Česká televize pořad Den D vysílá od 31. března 2009 každé úterý večer na ČT1.  Moderátorem pořadu Den D je Jan Pokorný.

Pořad Den D se vysílá ze záznamu. Z 800 přihlášených projektů se zatím dostalo před kamery 70 nejzajímavějších a do některých z nich už pětice investorů investovala. Dalších zhruba 40 se před investory postaví na konci března.

Den D„Mezi projekty je třetina, která je ve stádiu nápadu; třetina projektů je nějakým způsobem rozpracovaná, ale málokterý z nich je vhodný pro investici  a třetina jsou projekty, kde se dá o investici vážně uvažovat a v některých případech k ní také nakonec došlo,“  upřesňuje režisér 13dílného pořadu Den D Vladimír Forst.

Diváci pořadu Den D se podle jeho slov mohou těšit na projekty ze všech oblastí lidské činnosti – chybět nebudou služby, gastronomie, zdravotnictví a technika, dojde i na nejrůznější vynálezy a zlepšováky,  jako je třeba originální sběrač psích exkrementů nebo ideální podprsenka.

Při výběru projektů pro pořad Den D rozhodovala hlavně jejich propracovanost, realizovatelnost, zda mají jejich autoři prototyp, případně o jak originální nápad jde. Diváci se přitom dočkají několika překvapení, protože investoři ocení některé na první pohled kuriózní nápady a jiné, zdánlivě dokonalé plány na zbohatnutí, smetou ze stolu jako nerealizovatelné.

Každý díl Den D trvá 42 minut a diváci v něm většinou uvidí tři delší příběhy, z nichž některé skončí investicí, a kromě toho ještě sestřih toho nejzajímavějšího z dalších prezentací. Pětice investorů se nemění, je v každém díle stejná.

Dívejte se na první díl pořadu Den D už v úterý 31. března ve 21.40. hod na ČT1.

Přečtěte si více na stránkách České televize ve speciálu Den D

Čtěte také:  Den D - poprvé na obrazovce ČT!

Notburga

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
S TV jsem na tom podobně jako Wendy;D!..
Obrázek uživatelky
profil
Na tenhle film se nedívám.Ani o tom nevím že takovej existuje.
Obrázek uživatelky
profil
uz to bezi v telce, ale jeste jsem to nezkoukla, nejak nestihamSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobré ráno věnované tomuto pořadu a myslím, že to bude hodně zajímavé. Už se těším na první dílSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles