8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Maminka, ne babička!

21. 01. 2010 | Televizní tipy

V druhém díle pořadu o omlazování nás Sabina Laurinová provede příběhem maminky skoro pětiletého kluka. Paní Hana Cibulková se svěří, jaké je stát se mámou po čtyřicítce. I jak to chodí, když je na všechny starosti sama.


Haně Cibulkové se stres, nečekané změny a rozchod s partnerem podepsaly ve tváři. Lidé z okolí jí někdy hádají i o 10 let víc, než jí skutečně je. Když doprovází syna, kdekdo si myslí, že je jeho babička! Kolik let jí tipnou diváci v Mladší o pár let?


pani-hanaPaní Hana uzavřela nelehké období. Smrt otce, rozchod s partnerem, stěhování, změna zaměstnání – to všechno se podepsalo na jejím zevnějšku. Nyní je opět na novém životním začátku a konečně má čas věnovat se také sama sobě.


Proměna by Haně velmi pomohla. Největší problémy vidí na svém obličeji. Má spadlá víčka, vytahanou kůži a podbradek. Pomohou jí plastičtí lékaři zbavit se chybiček? A co s ní provedou vizážisté?


Další cestu k omlazení mohou diváci sledovat již ve čtvrtek 21. ledna od 21.10 na Primě v pořadu Mladší o pár let!

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !