Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepodceňuj blondýnky! - Vychovatel z diagnostického ústavu se postaví proti padesátce blondýnek

15. 05. 2009 | Televizní tipy
V minulém díle si soutěžící Tomáš Holý a blondýnky navzájem do oka právě nepadli. Nicméně Tomášův rázný přístup na dámy platil: hladce se dostal do druhého kola a navíc nahrál rekordní jackpot 136 000 korun! Zvolí ve druhém kole správnou taktiku a bude mu stačit deset otázek na vyřazení šestnácti soupeřek? Nebude to mít jednoduché. Sledujte soutěž Nepodceňuj blondýnky v pátek 15. května ve 20.00 na Primě!

Ve druhém kole na něj čekají otázky z dějin umění, zdravé výživy či náboženství. Některé byly velmi jednoduché, ale bylo od Tomáše taktické nechat si je až na konec? A co třeba klíčová otázka této hry Jak se nazývá loupané proso? Riskne otázku, se kterou blondýnky urputně zápolily, bez nabízených možností, nebo poskytne dámám výhodu a nechá si poradit čtyři varianty?

Každopádně ještě zbude čas si v tomto díle představit druhého soutěžícího, Petra Teleckého. Petr pochází z Hradce Králové, pracuje jako vychovatel v diagnostickém ústavu a ve volném čase se věnuje kulturistice a také vaření. Proti němu opět padesátka bojovnic v čele s top blondýnkou Jiřinou, učitelkou v autoškole.

Nepodceňuj blondýnky! - Vychovatel z diagnostického ústavu se postaví proti padesátce blondýnekPetrovi se v prvním kole dařilo a můžeme prozradit, že i on se probojoval do druhého kola. Přitom otázky byly tentokrát velice těžké: témata jako karetní hry, povinná výbava, zeměpis či lední hokej. A pro top blondýnku si Petr nechal dokonce otázku z anatomie! Zdvojnásobil výhru? A jaký jackpot si odnesl do dalšího, dvanáctého dílu?

Nenechte si ujít další díl soutěžního pořadu Nepodceňuj blondýnky v pátek 15. května ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:
Nepodceňuj blondýnky! - Tomáš blondýnkám do oka zrovna nepadl
Bob Klepl se postaví padesáti blondýnkám na 1. máje!
S blondýnkami se cítil jako náhý v trní!
Blondýnky se pustily do studenta žurnalistiky
Blondýnky, pozor na bobkový list!
Nepodceňuj blondýnky: Vyznají se dívky ve světové politice?
Nepodceňuj blondýnky: Rozmetá grafik armádu padesáti blondýnek?
Miroslav Šimůnek - sám proti armádě krásných žen
Nepodceňuj blondýnky: Jeden muž. Padesát blondýnek. Jeden milion.

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !