Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013

28. 03. 2013 | Televizní tipy
Už ve čtvrtek 28.3. 2013 uvidíte na obrazovce televize Prima COOL 7. díl soutěže Pekelná výzva. Pět soutěžících, šest bolestivých hracích kol a na konci možná výhra až 100 tisíc korun. Dočkáme se jí konečně? A kdo se v 7. dílu pořadu Pekelná výzva s datem 28.3. 2013 doslova protrpí do finále? 

Pekelná výzva – 7. díl – 28.3. 2013:


Soupiska hráčů pro dnešní boj o možných 100 tisíc korun je následující: Tereza, Vojta, Robert, Petr a Kryštof. Než se ale soutěžící vrhnou do hry, musí nejprve trochu poznat jeden druhého. K tomu slouží jako obvykle velmi netradiční dotazník. Z něj se například dozvíte, jaké to je pracovat u Hradní stráže, komu se povedlo z dost citlivého místa v zadní části těla odpálit raketu a proč to udělal (že by byl opravdu pro každou prdel?), kdo přišel o nevinnost v domě rodičů partnera a ti to navíc viděli nebo kdo skákal před matkou svého partnera z balkonu prvního patra a kupodivu skočil – opět na balkon.

Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013Po zahřívacím dotazníku následuje rovnou první kolo 7. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 28.3. 2013. Kromě toho, že musejí, jak už to z Pekelné výzvy dobře znáte, odpovídat na otázky, zkrášlí soutěžící svůj obličej kolíčky na prádlo. Kupodivu zvládají obojí: správné odpovědi začínají na J i krášlení obličeje. Tereza si k tomu ještě báječně prokrví T-zónu a muži by zase ke konci prvního kola naprosto suverénně zvládli strašení malých dětí. V duchu hesla „Nejlepším bzučákem je bolestivý výkřik“ poté pokračuje i druhé kolo a s ním i zkrášlování, tentokrát konkrétně Kryštofových nehtů.

Ve třetím kole pak přijde ještě více bolesti. Co by to byl štáb za hostitele, kdyby soutěžícím nenabídl občerstvení? A ne tak ledajaké! Pít se bude koncentrované zdraví, zdarma, a když hráči budou správně odpovídat, dostanou možnost vyhrát až 100 tisíc korun. To by ovšem museli vědět, kolik let jim musí být, aby mohli volit, nebo ve kterém roce padla Berlínská zeď. Ale třeba nápoj pomůže. Ostatně uvidíte.

Následující čtvrté kolo patří k jedněm z vůbec nejkrutějších, protože moderátorka Iva Pazderková pozvala dva hosty: Silného a Silného. A když se do vás pustí tihle, kdo by přemýšlel nad tím, z čeho se míchá Cuba Libre, nebo dumal nad názvy tří bylinek? Takže v pátém kole konečně přijde na řadu – a k duhu – trocha domácího odpočinku. Nelze se co divit, že se soutěžící budou ze široka usmívat.

I když bolesti je v sedmém díle mnoho, finále je tentokrát velmi těsné a nepostupujícímu unikne jen o …řekněme nedostatek tekutin v určitých tělesných partiích. Poslední kolo je pak jako už tradičně o boji nejtěžším – totiž o tom, kdy člověk bojuje sám se sebou.

Nakolik bude po tomto utrpení vítěz schopen odpovídat na jednoduché otázky typu kdo vynalezl hromosvod nebo která modelka žije střídavě v Monaku a v Praze,  se podívejte ve čtvrtek 28.3. 2013 od 20.15 na Prima Cool.

Sledujte 7. díl soutěže Pekelná výzva již ve čtvrtek 28.3. 2013 na Prima Cool

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013:

Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
Pekelná výzva 7. díl – 28.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
neznám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles