8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Cesta ke slávě: Další kolo se blíží, soutěžící již nyní bojují

9. 02. 2010 | Televizní tipy
Již příští týden budou tvůrci muzikálu rozhodovat o tom, kdo ze semifinalistů, kteří vzešli z prvních kol castingů, postoupí do finále, a dostane tak možnost bojovat o vysněné role v novém muzikálu Gabriely Osvaldové a Ondřeje Soukupa Robin Hood, který na podzim uvede Divadlo Kalich. Celý tento boj budou mít diváci možnost sledovat na svých obrazovkách prostřednictvím Televize Prima již od března.

Od samého počátku tvůrci otevřeně přiznávají, že budou velmi nároční, a od všech adeptů očekávají, že budou umět zpívat, hrát a tančit. A že svou roli při výběru bude hrát i vzhled – o Marianě a Robinovi jsou přece jen obecně vžité určité představy. Proto možná někoho mohlo překvapit, že prvními castingy prošla i Petra Slaninová, která typově křehkou Marianu rozhodně nepřipomíná. Petra má totiž dlouhodobě problémy s váhou.

Robin Hood - Cesta ke slávě: Další kolo se blíží, soutěžící již nyní bojujíTento nepopiratelný fakt ji samozřejmě u tvůrců ihned diskvalifikoval, přestože Petra zaujala svým zpěvem. Sympatická uchazečka se ale nedala a začala diskutovat a vznesla dotaz, co by bylo, kdyby zhubla 30 kg. Její reakce nadchla režiséra Jána Ďurovčíka: „Budu vaši váhu sledovat, a když kila nepůjdou dolů, půjdete vy.“ Petra samozřejmě nemá nic dalšího zaručeného, ale do semifinále postoupila.

Petra Slaninová není na Primě žádným nováčkem. Před kamerami se snažila zhubnout již pod dozorem MUDr. Kateřiny Cajthamlové a Ing. Petra Havlíčka v pořadu Jste to, co jíte. Zhubnout se jí tenkrát povedlo 11 kg. Televize Prima Petru opět s Ing. Havlíčkem spojila. A jaký je jeho názor? „Na rovinu jsem jí řekl, že šance je velmi malá. Ale je! Petra se na tuto příležitost velmi upnula a je to její velká motivace, což je plus. Musí se však nyní chovat de facto jako vrcholový sportovec – dodržovat životosprávu, pravidelně a správně jíst, odpočívat, sportovat. To vše však v Petřině případě musíme ještě doplnit adekvátní psychoterapií. Právě psychika hraje při procesu hubnutí nemalou roli. Já můžu jako bonus Petře slíbit, že se budu snažit najít jí fešáckého trenéra – vrcholového sportovce, který ji bude motivovat nejen svými sportovními výkony, ale i vizáží,“ uzavírá se smíchem výživový specialista Petr Havlíček.

Zda Petra ale skutečně postoupí do vytouženého finále, není v tento moment jasné. Pravda ale je, že je evidentně ochotná udělat pro svou cestu ke slávě skoro nemožné – nebo se o to alespoň pokusit. Diváci vše samozřejmě v pořadu uvidí.

Zdroj: Prima

Marty
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !