Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Dívčí válka se rozpoutá v neděli

3. 04. 2010 | Televizní tipy

Zatímco Robinové mají první bitvu za sebou a jejich řada se zkrátila o Petra Veslára, Mariany se na boj teprve chystají. Už v neděli 4. dubna se na Primě v dalším přímém přenosu rozhodne, která z dívek opustí castingovou show Robin Hood – Cesta ke slávě. Dívejte se a posílejte SMS své favoritce.

 

Sedmičku dívek čekají v neděli stejně jako kluky před týdnem písničky, které divákům nebudou cizí. Které například zazní? Nesmrtelná Hello, Dolly, kterou již před lety zpívaly například Laďka Kozderková nebo Helena Vondráčková. Muzikál Elizabeth divákům možná nic neřekne, ale název skladby Já chci být jen svá jistě ano. Na repertoáru ji totiž má Leona Machálková a v Čechách se stala šlágrem. Dílo tandemu Osvaldová / Soukup bude zastoupené dnes již legendárním hitem Láska je láska, který se dočkal i úspěšné muzikálové podoby. Ze stejného muzikálového kusu zazní také píseň O cikánským pláči. U pláče ještě zůstaneme. Jedna z finalistek se promění v argentinskou modlu Evitu Perónovou a zazpívá nám árii Neplač pro mě, Argentino, kterou proslavila především zpěvačka Madonna ve filmovém zpracování Evity. Zářila tu po boku Antonia Baderase.

 

Kluci skočili do boje o hlavní muzikálovou roli po hlavě, dívky měly strategickou výhodu. Zatímco klukům fandily, mohly si prohlédnout  bojiště a takzvaně nabrousit zbraně. Byla to ale skutečně výhoda? Na začátku prvního přímého přenosu všechny tvrdily, že ano. Na konci už některé mluvily jinak. „Nejdřív jsem byla ráda, že jsou první na řadě kluci, ale teď, když jsem to všechno viděla, budu se do příští neděle bát ještě víc,“ řekla Radka Pavlovčinová. Stejně jako ostatní finalisté dala tvůrcům pět skladeb, z nichž jí jednu vybrali. „Je to písnička z mého oblíbeného muzikálu, kterou mám moc ráda, ale před tolika lidmi
a naživo jsem ji nikdy nezpívala. Je v něm jedna, kterou mám ještě raději, ale ta je moc těžká, na tu bych si netroufla,“ přiznala Radka.

 

Kdo měl možná největší radost, že má týden k dobru, byla Marie Blahynková. Zradil ji hlas, takže při některých tónech  chrčela podobně jako Ladislav Korbel. Přesto myslela i na kluky a na generálku jim pro povzbuzení upekla čokoládový perník.  „Mám za sebou několik obstřiků, takže už alespoň mluvím. Ještě na nějaké půjdu, tak doufám, že v neděli budu moct i zpívat,“ vysvětlovala.  Jak se jí podaří s tímto handicapem odvést co nejlepší výkon? A jaké překvapení jí připraví kluci na oplátku? Uvidíte už v neděli.

 

Svižnější skladbu zvolila na neděli Jana Tesařová. „Už jsem ji zpívala, i když ne na tomto castingu. Ale tu písničku znám, takže by mě na ní nemělo nic zaskočit. I když… Na každé se dá něco pokazit, zvlášť když zapracuje velká tréma,“ vysvětluje Jana. O trémě mluvila
i Michaela Doubravová, která při prvním přímém přenosu nemohla strachem o kluky ani dospat. A když viděla, co ji čeká za pár dní, je prý ještě nervóznější. „V neděli budu zpívat krásnou pomalou a zamilovanou písničku, mou nejoblíbenější, ke které mám citový vztah. Takže se na ni těším, ale taky se strašně bojím,“ přiznala.

 

Elišce Ochmanové spadl největší kámen ze srdce už ve chvíli, kdy její přítel Ladislav Korbel postoupil do dalšího kola. Možná proto říkala, že se zatím nebojí. „Vybrala jsem si pomalou písničku, je to moje srdcovka, na veřejnosti jsem s ní sice ještě nikdy nevystupovala, ale zpívám si ji doma,“ vysvětlovala Eliška. Nejmladší z finalistek Andrea  Gabrišová si taky vybrala pomalou skladbu, kterou na veřejnosti ještě nikdy nezpívala.  „Trochu mě děsí ta čeština, kterou nemám ještě úplně perfektní. Ale peru se s ní, jak to jde. Však taky pořád mluvím s klukama i holkama česky, abych ji dostala co nejvíc do ucha,“ říká.

 

Viktor Polášek na konci prvního živého přenosu dívkám vzkazoval, aby nepodcenily páteční zvukovou zkoušku s živou kapelou a vyzkoušely si zpěv s odposlechem v uchu. „Na Viktora dám, protože na ‚pecku‘ v uchu taky nejsem zvyklá. S výběrem písničky jsem moc spokojená, je to swingovka, moje oblíbená, jako menší jsem si ji ráda zpívala. Jen mě mrzí, že nemůže zaznít celá. Úplně jsem teď téhle muzice propadla, pořád koukám na staré muzikály,“ vypráví nadšeně Martina Bártová. Je ještě něco, čeho se před nedělí obává? „Vlezla na mě nějaká jarní alergie, tak doufám, že budu v pohodě,“ svěřuje se.  Jestlipak se Martina v neděli zase pustí do nějaké zajímavé diskuze s režisérem Jánem Ďurovčíkem? Přesvědčte se o tom v neděli na Primě.

 

Finalistky netonou v obavách  z neděle samy. Tvůrčí štáb a moderátor Petr Vondráček musejí vymyslet, jak bude přímý přenos moderovat zraněná Martina Kociánová, která si minulou neděli nešťastným škobrtnutím na schodech přetrhala vazy v kotníku. Jak si s tím poradí a co dalšího se stane? Nebo raději nestane?

Dívejte se v neděli 4. dubna ve 20 hodin na Primu na další část castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě.

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pitomost, ty televize již nedokáží nic kvalitního vymyslet a dělají z diváků primitivní trubce. Doufám, že většina se nedá strhnout.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles