Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Marianou se nestane Marie Blahynková

5. 04. 2010 | Televizní tipy

Druhý živý přenos talentové show Televize Prima Robin Hood – Cesta ke slávě opustila 21letá Marie Blahynková z Kyjova. Její píseň O cikánském pláči z muzikálu Láska je láska nezískala dostatečný počet SMS zpráv, které by jí zajistily postup do dalších kol této soutěže. Sváteční přenos talentové show se nesl ve znamení lásky a dívčího půvabu. Sedm adeptek na roli Mariany zazpívalo písně z muzikálu Vlasy, Pomáda, Evita, Láska je láska či Hello Dolly.

Velikonoční neděli na obrazovkách Televize Prima ovládlo sedm mladých, půvabných a talentovaných dívek, které soutěží o hlavní roli Mariany v připravovaném muzikálu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood. Po dnešku však tuto vysněnou roli už určitě nezíská Marie Blahynková. Od diváků získala spolu s nejmladší účastnicí Andreou Gabrišovou nejméně hlasů. Po jejich finálovém pěveckém „rozstřelu“ se autorský tandem spolu s dalšími dvěma tvůrci – producentem Michalem Kocourkem a režisérem Jánem Ďurovčíkem rozhodli Marii Blahynkovou z boje o roli Mariany vyřadit. Marii nepomohlo k postupu ani to, že zpívala píseň manželského autorského dua z jejich muzikálu Láska je láska. „Zkusme brousit ještě neobroušené kameny,“ uvedl za tvůrce režisér Ján Ďurovčík, proč nakonec dál poslali mladinkou Andreu.

„Chtěla jsem poznat prostředí divadla. Ani jsem nedoufala, že bych se mohla dostat až tak daleko,“
uvedla bezprostředně po skončení přenosu Marie Blahynková.

Podobně jako minulý týden při prvním přenosu, kdy „Mariany“ přišly podpořit adepty na Robina fanděním z publika, ani dnes se soutěžící neobešly bez podpory svých protějšků – v hledišti holkám fandilo všech sedm finalistů „Robinů“ – přišel totiž i první vypadlý Peter Veslár. A kluci nepřišli s prázdnou. „Marianám“ věnovali krásná perníková srdíčka. Co adeptky na Mariany určitě ale nečekaly, byl ještě jejich speciální dárek – velikonoční pomlázka přímo na jevišti.

Před druhým živým přenosem byla na pódiu napjatě očekávaná také moderátorka Martina Kociánová. Se zraněním kotníku po minulém přenosu si ji diváci nejspíš představovali s berlemi nebo na židli. Martina však opět dokázala, že tato indispozice není překážkou a v tandemu s Petrem Vondráčkem přenos zvládla s grácií sobě vlastní.

Třetí živý přenos talentové show Robin Hood – Cesta ke slávě uvidí diváci opět v neděli 11. dubna ve 20.00 na Primě.   
 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Program jsem neviděla a ani se o takové hlouposti nezajímám, jen se divím lidem, že utrácí zbytečně za SMS-ky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles