Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 19.11. 2014

19. 11. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 19.11. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák Wabi Daněk, ministryně Karla Šlechtová a kaskadérka Miroslava Kytková se představí v Show Jana Krause s datem 19.11. 2014.

Show Jana Krause – 19.11. 2014:


Wabi Daněk – český folkový písničkář a trampský bard vydává novou desku – Příběhy písní.

Karla Šlechtová
– šéfka klíčového resortu, která má „zastřešovat“ 137 miliard Kč. Čerstvě jmenovaná ministryně pro místní rozvoj ČR, která se nebála postavit se sněmovně.

Show Jana Krause 19.11. 2014Miroslava Kytková – slovenská kaskadérka je hvězdou zahraničních filmů, provází ji pověst jedné z nejlepších koňských kaskadérek světa. Půvabná brunetka studovala původně dopravní školu, ale přes koně, kteří jsou její velkou láskou, se dopracovala ke svému celoživotního snu – stát se filmovou kaskadérkou. Svou filmovou kariéru odstartovala v pohádkové Narnii a od té doby se vypracovala na pozici jedné z nejlepších koňských kaskadérek na světě.

Odmala mě bavilo vymýšlet různé nebezpečné zábavy. Ale tehdy mě ani ve snu nenapadlo, že by se tím jednou dalo živit,“ říká. Jako náctiletá začala vystupovat s historickou skupinou v roli princezny. Ale princezna ji záhy přestala bavit a zaměřila se na roli bojovníka, který šermuje, padá z koně… „Začala jsem se tomu věnovat. Chodila jsem do posilovny, trénovala trikové ježdění atd. Pak přišla nabídka dělat kaskadérku v Narnii. To mi nastartovalo kariéru a posunulo k dalším nabídkám,“ vypráví. Do povědomí filmařů se zapsala jako ta, která to umí s koňmi.

Ale její nejoblíbenější disciplínou je prý tzv. lanková práce. Díky tenkým lankám vyniknou ve filmu takové scény, jako salta ve vysokých výškách, létání nebo tzv. trhačky, kdy je výbuch a člověk z místa výbuchu jakoby vyletí pryč. Dublérku dělala např. ve filmech Capitan trueno (španělská produkce s podporou Walt Disney), v holandsko-francouzském dramatu Zig zag Kid, v seriálu Sindibád, účinkuje jako kaskadérka i v reklamách. Nedávno dostala nabídku účinkovat v Show in LA od producentů mega show Cavalia. Pracuje s přítelem v rámci vlastní společnosti, která cvičí koně na natáčení, na živá vystoupení a pořádají semináře představující principy jejich přirozené práce s koňmi (natural horse work).

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 19.11. 2014 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !