8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 21.12. 2012

21. 12. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 21.12. 2012 bude opět plná zajímavých hostů. Astrolog Antonín Baudyš mladší, odbornice na mayskou kulturu Zuzana Marie Kostićová a majitel pohřební služby Ivan Genov se objeví v další Show Jana Krause s datem 21.12. 2012. Jako speciální host se představí kapela The Tap Tap.

Show Jana Krause – 21.12. 2012 – hosté:

Antonín Baudyš – pracuje jako poradenský astrolog. Původně vystudoval filosofii na vysoké škole v Mnichově. Jeden rok studoval teologii na universitě ve Fribourgu a dva roky religionistiku na Filosofické fakultě UK v Praze. Čtyři roky strávil jako řeholník v řádu Tovaryšstva Ježíšova (jezuité). Své astrologické vzdělání získal od svého otce, Antonína Baudyše (bývalého ministra obrany či dopravy) a dalších odborníků.

Show Jana Krause 21.12. 2012Mgr. Zuzana Marie Kostićová, Ph.D. – vystudovala religionistiku a filosofii na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy. V rámci iberoamerických studií absolvovala desetiměsíční výzkumný pobyt v Mexiku. V lednu 2011 jí vyšla první kniha, na níž se podílela, nese název Krvavé rituály Střední a Jižní Ameriky. Je jednou z největších českých odbornic na problematiku starých Mayů.

Ivan Genov – majitel pohřební služby, která je mimo jiné specializována na výrobu kovových rakví, se tomuto oboru věnuje již 23 let. Sám je také velkým obdivovatelem a zastáncem Rakouska-Uherska.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 21.12. 2012 od 22.20 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !