Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už dost šéfe 6.11. 2013

6. 11. 2013 | Televizní tipy
Jak slíbil, tak učinil. A nebo také jinak – protože se prý pachatel vrací na místo činu, i Zdeněk Pohlreich se v dalším díle kuchařské show Už dost, šéfe! s datem 6.11. 2013 znovu podívá tam, kde už jednou byl. Se slovy „Věřte nebo ne, ale blížím se zpátky do Choltic!“ přijel do zámeckého areálu, kde už jednou byl v hospůdce u pana Raba, kterému se přezdívá Krab a který (jak Zdeněk vystihl kulinářským žargonem) se snaží o „chateau cuisine“ neboli zámeckou kuchyni.

Srovnání záběrů natočených při minulé návštěvě a při té současné ukáže už na první pohled propastný rozdíl – místo nehezkého zchátralého prostředí a vystresovaného majitele Zdeněk v show Už dost, šéfe s datem 6.11. 2013 vstoupí na upravené zámecké nádvoří a přivítá jej majitel v pohodě, s úsměvem a dobrou náladou. Největší překvapení však přijde v kuchyni, která se výrazně posunula k lepšímu.

Už dost šéfe 6.11. 2013Zdeněk v show Už dost, šéfe s datem 6.11. 2013 ochutná domácího králíka, vodňanské kuřátko a srnčí kýtu, o které se vyjádří velmi pochvalně. Líbí se mu i novinka v rodině pana Kraba, který zaměstnal manželku v hospůdce, a tak mohou být více spolu. Po krátkém výletě za usměvavým bývalým kuchařem z Choltic se Zdeněk vrátí opět k panu Krabovi a dává mu úkol – když mu dobře uvaří tři jídla, tak… Tak se uvidí! A koukat budou všichni, a nejvíce pan Krab, kterému jeho malá dcerka donese od „strejdy Zdeňka“ něco v obálce. Bude prázdná, nebo ne? Jak přísný kuchařský guru vyhodnotil marinovaná žebra, hovězí steak a rybu?

Už dost, šéfe -  6.11. 2013:


Podruhé vstoupí Zdeněk do příslovečné stejné řeky v pensionu Vlčárna v Krásné Lípě. Před třemi lety, kdy tam byl poprvé, měla chod restaurace pod palcem paní Panenková. Tu už tam ale Zdeněk nepotká, vede ji její bývalý muž. V kuchyni se Zdeněk navíc seznámí s úplně novým personálem. Jeho pochybnosti o na první pohled poněkud nesourodé dvojici kuchařů rozptýlí hned první jídlo. Tím budou tvarohové buchty na baru, které pension zdarma nabízí svým hostům. Zdeněk neodolá a jednu si zpod skleněného poklopu vybere. „Kousek tvarohovýho nebe…!

Tohle jsem nežral od tý doby, co jsem byl kluk…“ vydechne Zdeněk ještě s plnými ústy a na jídlo si už nebude sám vybírat nic, prý plně důvěřuje kuchaři. Když mu pak servírka donese tři talíře s vyloženě domácí kuchyní, počínaje plněnými kachními prsy, dále s panenkou na hříbkách, candátem a srnčím gulášem jako bonus konče, Zdeněk již nic nedokáže zastírat, jeho spokojenost je zjevná a nepopiratelná. Kuchaři Broukovi a jeho partnerce vysloví poklonu a podle jeho slov by pan Brouk mohl většinu kuchařů v této zemi učit…

Zdeněk se také na skok zastaví u bývalé kuchařky z Vlčárny, setká se s dcerou Panenkových a přes Skype si popovídá s paní Panenkovou, bývalou majitelkou Vlčárny. Jeho kroky ale povedou zpět právě tam. …aby ještě jednou ochutnal domácí nešizenou kuchyni, provoněnou čerstvými bylinkami z vlastní zahrádky, a zejména připravovanou s láskou a rozmyslem. A protože Zdeněk právě takovéto vaření dokáže ocenit, chválou nešetří a výsledkem jsou hned dvě hvězdičky!

Chcete vidět, jak má vypadat poctivá domácí kuchyně? Myslíte si, že pan Krab dostal od své dcerky prázdnou obálku s dalším poučením o tom, co je potřeba v jeho hospůdce ještě vylepšit? To vše se dozvíte, když se budete s námi dívat ve středu 6.11. 2013 ve 21:45 na kuchařskou show Už dost, šéfe! Na Primě!

Sledujte nový pořad Už dost, šéfe! opět ve středu 6.10. 2013 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už dost šéfe 6.11. 2013:

Už dost šéfe 6.11. 2013
Už dost šéfe 6.11. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !