Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stryptýz od manželky?

13. 12. 2008 | Televizní tipy
Nic než pravda je pořad, který je postavený na emocích. Jinak tomu není ani v dalším dílu. Jak se bude cítit dcera Lenky Makrlíkové, když zjistí, že by se její matka nevzdala koně, i kdyby věděla, že by to zachránilo jejich společný neutěšený vztah? Jak vysvětlí Jan Kratochvíl sex s prostitutkou své ženě?

Lenka Marklíková (44 let)

Paní Makrlíková měla velmi pohnutý život už od dětství. Naučila se, že lidem se naprosto nedá důvěřovat, bohužel ani těm nejbližším. Je velmi citově upnutá na zvířata. Její jediné manželství ztroskotalo kvůli podnikání. Otevřela si podnik na výrobu pletené módy, který velmi dobře prosperoval. Manžel pracoval jako státní zaměstnanec a s její touhou po podnikání zásadně nesouhlasil. S podnikem „krachnul“ i její vztah s manželem. Když si Lenka manžela brala, měla už roční holčičku s jiným partnerem. Manžel dítě adoptoval a po dvou letech se jim narodil syn. Nikdy se ale nesmířil s tím, že Amálka není jeho, mezi dětmi dělal rozdíly a příliš se tím ani netajil. Paní Makrlíková měla velmi pohnutý život už od dětství. Naučila se, že lidem se naprosto nedá důvěřovat, bohužel ani těm nejbližším a proto se citově velmi upnula na zvířata. Její jediné manželství ztroskotalo kvůli podnikání. Otevřela si podnik na výrobu pletené módy, který velmi dobře prosperoval. Manžel pracoval jako státní zaměstnanec a s její touhou po podnikání Nejcitelněji to samozřejmě vnímala právě dcera Amálka. Ta byla velmi zaskočena odpovědí své matky na položenou otázku, zda by matka byla ochotna prodat koně, kdyby věděla, že to zlepší jejich vzájemný vztah.

Jak na tyto otázky odpoví Lenka Makrlíková na tyto otázky:
·    Věříte, že vás má dcera ráda?
·    Je vám fyzický kontakt s koněm milejší než s člověkem?
·    Jste schopná důvěřovat ještě nějakému muži?


Jan Kratochvíl ( 35 let)

Jan Kratochvíl se bez úspěchu zkoušel přihlásit do VyVolených, do Trosečníka, ale napotřetí to konečně vyšlo. Před 16 lety se oženil a s manželkou žijí dodnes. Vše nasvědčuje tomu, že je svědomitým manželem. Je otcem dvou dcer, ale vadí mu, že nemá syna. To není případ jeho sestry, která má synů šest a k tomu ještě tři dcery. Před několika lety měl autonehodu a dodnes splácí poškozeným peníze za léčení a způsobenou škodu. Jeho snem je striptýz od vlastní ženy, ta ho ale odmítá.

Jan Kratochvíl bude odpovídat i na tyto otázky:
·    Byl byste kvůli dcerám schopen žít v nepovedeném manželství?
·    Díváte se spolu s manželkou na porno?
·    Spal jste s prostitutkou?



V dalším díle pořadu Nic než pravda budou bojovat o výhru v hodnotě až 5 000 000 Kč Lenka a Jan v pondělí 15. 12. 2008 od 21.20 hodin na Primě.



Zdroj: TV Prima

DanielkaZ
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !