8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tentokrát už to vyjde! (?)

20. 01. 2012 | Vaše příběhy
"Zhubnu! Tentokrát určitě!" Tak a je to znovu tady, začíná nový kalendářní rok a já jsem plná odhodlání a předsevzetí. Kolikrát už jsem si tuhle větu říkala? Desetkrát? Dvacetkrát? Stokrát? Už ani sama nevím, předsevzetí si dávám i v průběhu roku... ovšem vždy vezmou za své.

Ale tentokrát to bude jiné, určitě. Snažím se tomu uvěřit. Zítra vyrazím na bazén a koupím si permanentku. A začnu zase chodit na aerobik, Míša slíbila, že bude chodit se mnou.

"Verčo, v lednici je plno chlebíčků a zákusků ze včerejší oslavy. Nechceš něco?" huláká na mě manžel z kuchyně... Trošku mě tím vytrhne z mého přemýšlení o hubnutí. No co, začínám s ním až od zítřka, tak proč ne. Jdu do kuchyně a nabírám si zákusky. Když je to dnes naposledy, tak se ještě pořádně nadlábnu, pak budu mít se sladkým utrum. Usedám před televizi a vesele si jím zákusky a zároveň přemýšlím, jak od zítřka bude všechno jiné. "Jo a zítra jdeme na oběd k našim, zapomněl jsem ti to říct," opět narušuje tok mých myšlenek má drahá polovička. Dobrá tedy, to zase bude akce na celý den, k tchyni jezdíme ráno v devět a vracíme se tak kolem deváté večer. Chtěla jsem si ale koupit tu permanentku... nevadí, stavím se tam pozítří. Ukusuji laskonku a přemýšlím, jak se cestou k tchyni stavíme do obchodu a já si nakoupím plno zeleniny, luštěnin, sóji a podobně. Co na tom, že můj poslední podobný nákup jsem při vánočním úklidu musela vyhodit, protože většině věcí skončila doba trvanlivosti? Tentokrát to bude jiné, našla jsem si plno receptů, nějaké mi poradila Míša.

Jdu si do kuchyně pro chlebíčky a při konzumaci druhého mě vyruší telefon. "No, ahoj Míšo, ... aha, takže jsi dostala zájezd a pozítří na čtrnáct dní odjíždíte na dovolenou... nevadí, tak až se vrátíš, začneme chodit na ten aerobik." Cesta k vysněné postavě je prostě plná překážek. Ještě zítra ten oběd u tchyně, to si přece nemůžu nechat ujít, tchyně je výborná kuchařka... No dobře, tak s hubnutím tedy začnu až pozítří ...

Habaďúra - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článek, jsem na tom stejněSmajlík, poznávám seSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ja si takéto predsavzatia nedávam ani na nový rok ani inokedy. Nie že by som mala ideálnu postavu, ale ako sa poznám, len čo by som si niečo zakázala, už by som na to mala neodolateľnú chuť.
A ten výrok manžela (alenab) si musím zapamätať - páči sa mi.
Obrázek uživatelky
profil
já si vždy taky najdu plno překážek, proč to nejde a k tomu ještě manžel dodává své oblíbené rčení - dieta se drží nejlíp, když jsi najezená.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemá chybu, musela jsem se smátSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak tohle, jako bych napsala sama. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles