Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Váhy - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Váhy (23.9. - 22.10.)


Rok 2014 bude pro vás pozitivní, pokud dokážete rozpoznat, co opravdu chcete. Mírněte se v nakupování, šetřete nejen penězi, ale i svými silami.



Váhy - horoskop na rok 2014


Práce

Množství vašich aktivit a vnitřní rozháranost je třeba usměrnit a nastolit jednoznačné řešení vašeho života. Začátkem roku se pusťte do zvyšování kvalifikace. Nebojte se postavit problémům, neskloňte se pod nátlakem a jednejte podle vašeho nejlepšího svědomí. V tomto roce je velká šance zahraničních cest a kontaktů s lidmi, kteří mají vysoké postavení. Důležitou roli sehrává váš šarmantní komunikativní um. Důkladně zkoumejte potencionální nabídky spolupráce, planeta Uran ukazuje, že věci nemusí být takové, jak se zdají, tak se nenechejte zmást pozlátkem.


Peníze

Sklon k utrácení je neodmyslitelnou součástí vašeho životního stylu, máte smysly požitkáře, milujete luxus a krásné věci. Jste schopní učinit cokoli, abyste dosáhli finančního úspěchu. Letos to nebude vůbec snadné a hrozí velké riziko, že někteří z vás  začnou podvádět nebo se rozhodnou přijmout úplatek. Avšak touto cestou kýženého finančního úspěchu nedosáhnete a budete muset nést odpovědnost za své machinace.


Zdraví

Napěťové planetární aspekty na vás působí v tomto roce určitým tlakem, což se může odrážet na vašem zdravotním stavu. Jste stvořeni pro soulad a harmonii, takže stres na vás působí silně destruktivně. Také atmosféra, kterou prožíváte v partnerském vztahu či v zaměstnání, má silnou spojitost s vaším zdravím. V případě problému vsaďte na zvýšené popíjení bylinných čajů a prostředky přírodní medicíny, váš organismus je velmi dobře vstřebá a vyhnete se polykání léků.


Láska

Tento rok je u vás v oblasti lásky ve jménu velkého experimentování. U mnohých z vás, kteří žijete v manželství, vzniká riziko ohrožení vztahu vlivem flirtování například na on-line seznamkách, což může přerůst ve velký problém. Planeta lásky Venuše vás bude ochraňovat zejména v letních měsících a potěší ty, kteří žijí delší dobu osamoceni. Nejsou vyloučeny i nečekané sňatky. Toto období je vhodné i k upevnění partnerských vztahů. Naopak v posledních měsících roku se mezi vašimi blízkými mohou objevit nedorozumění a napětí. 

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Rodina je pro vás oázou klidu a nejšťastnější jste, když panuje harmonická atmosféra a nemusíte řešit žádné problémy. Vaše hnízdečko musí být příjemně a atraktivně uspořádáno, víte jak použít barvy a zkrášlit prostor, máte vrozené estetické cítění. V polovině roku můžete očekávat problémy s dětmi, bez problémů nebude ani vztah k sourozencům, objevit se mohou majetkové spory. V každém případě byste si měli všechny dohody a domluvy, které s nimi uzavřete, nechat písemně potvrdit u notáře. Planeta Pluto naznačuje možné starosti ohledně nemovitosti nebo záležitosti s hypotékou na bydlení.  


Milé Váhy, planety vám radí …

 … uvědomte si, že na tomto světě nenajdete dokonalost, po které bytostně toužíte. Měli byste být realističtější, přijmete život takový, jaký je a určitě se vám povede lépe. Budete-li se snažit dělat všechno perfektně, neuděláte nakonec dobře skoro nic!


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Váhy - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !