Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty

12. 10. 2010 | Vyrob si sama

Ty adminky se asi zbláznily! Kdepak na mě s Halloweenem. Přece nebudu slavit nějaký původně keltský a Američany pokřivený svátek! Ani nápad! Svatého Valentýna jsem taky vzala na milost až poté, co mi můj milý přinesl růži a čokoládu.

Tohle vše se mi honí hlavou, když vytahuji z krabice plastové korálky o průměru 2 cm, oranžovou a černou bavlnku a hledám vhodný háček. Tyhle importované svátky vážně nesnáším. Na rostoucí hromádku na stole přihazuji ještě afroháčky a ketlovací jehly. Co to je vůbec za svátek? Lidi tam chodí v kostýmech, asi jsou to všichni fetišisti, nebo co. Pět řetízkových ok spojuji do kruhu a obháčkovávám deseti krátkými sloupky.

Americké děti, které mají jinak zakázáno cokoliv sladkého od cizích brát, samy zvoní a žebrají o bonbóny. Pokračuji druhou řadou : 2 krátké sloupky do 1. sloupku předchozí řady a pak jeden krátký sloupek do následujícího sloupku předchozí řady. Poté jednu řadu krátkých sloupků. Znovu opakuji předchozí dvě řady. A vůbec, ten bojový pokřik: "Výslužku, nebo čertovinu!", vždyť je to krajně nevýchovné. Hůře snad zní už jen: "Peníze, nebo život!". Pokračuji šesti řadami krátkých sloupků. A místní mládež prý háže sousedům na stromy role toaletního papíru!

A vsadím se, že ani není recyklovaný! V další řadě opakuji jeden krátký sloupek do prvního sloupku a pak jeden krátký sloupek do třetího sloupku předchozí řady. Následuje řada krátkých sloupků. Do vzniklé dutinky vtlačím korálek. A celý svět, včetně Číňanů, je napodobuje. Pořádá kostýmované párty a tváří se vesele. Pokračuji v obháčkovávání korálku stejným způsobem, jako jsem udělala poslední dvě řady, dokud není celý v pěkném oranžovém kabátku.

Pak háčkování ukončím a začnu stejným způsobem opracovávat druhý korálek. Že se ti Číňani nestydí! Mají přece dost vlastních svátků. Na oba korálky vyšívám černou bavlnkou rozšklebené obličeje. A proč
vlastně slavit nějaký barbarský svátek, máme přece naše "dušičky". Korálky navlékám na ketlovací jehly. Nad každým korálkem udělám očko, které navléknu na afroháček. Shrnuto a podtrženo, Halloween prostě slavit nebudu! Náušnice si zavěsím do uší a jdu se podívat ven. Někde tu přece musí být halloweenská párty.

Verča27 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty:

Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
Vyrob si sama - náušnice na halloweenskou párty
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je to tak pěkně napsané, že jsem si to dočetla, i když neumím háčkovatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
KED SA BUDEM NUDIT , VYSKUSAM
Obrázek uživatelky
profil
hezky vtipně napsáno a výrobek také originální, ale vyrobit nesvedu :(
Obrázek uživatelky
profil
To je přímo senzační!!!
Obrázek uživatelky
profil
Díky holky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles