Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vzájemná nevěra

13. 06. 2010 | Vaše příběhy

Zjištění, že přítel má milenku, mě šokovalo. Ale nevadí, mám přeci nejlepšího kamaráda, s kterým si můžu taky užít. Přítel přišel z práce opět o něco později, než chodíval dřív. Bylo mi jasné, že byl u milenky. Ta milenka je totiž kamarádka mé nejlepší kamarádky, která mě ujistila v tom, že má přítel opravdu milenku, neboť mi jako důkaz poskytla několik fotografií. Ty fotografie nebyly nějaké obyčejné. Přítel se mi omluvil, že jde opět pozdě, ale prý mají toho teď v práci strašně moc.

Jako omluvu mě pozval na večeři. Po mém souhlasu, že omluvu přijímám a ráda s ním na večeři půjdu, jsme tedy vyrazili. Cestou do restaurace mě přepadla chuť si užít s mým nejlepším kamarádem přímo „za zády“ mého manžela, a tak jsem napsala SMS Robinovi, že jdeme do  restaurace, která se nachází ve Vodičkově ulici a že bych se s nim ráda viděla, že mám strašnou chuť se s ním na chvilku vytratit. Robin mi hned odepsal, že až bude blízko té restaurace, že mě prozvoní a poté ať přijdu za ním ven a že něco spolu vymyslíme.

WC v této restauraci se nachází naštěstí trošku dál, takže není vidět od stolu, zda jde člověk opravdu na WC nebo třeba ven. Po příchodu do restaurace s přítelem jsme si objednali jídlo, které nám bylo po chvilce přineseno. Po několika pozřených soustech mi pípnul telefon. Řekla jsem příteli, že si odskočím na toalety, že hned budu zpět. Moje kroky mířily ven za Robinem, který tam čekal a zatáhl mě do nedalekého baru, kde má známé. Poslal mě na dámské záchody, abych se podívala zda je „čistý vzduch“. Nikdo tam nikde nebyl. Dala jsem Robinovi znamení, že je vše OK. Přišel tedy za mnou, zamkl nás v kabince a ihned se po mě vrhl. Moje zvědavá ručka mu přejela párkrát přes poklopec nahoru a dolů, což ho moc vzrušovalo. Poté šly jeho kalhoty dolů a po kalhotách následovaly i trenky. Moje ručka vzala jeho penis a dráždila ho.

Po chvilce už byl připraven k akci. Robin mi zajel rukou pod kalhoty a dráždil mě přes kalhotky, poté zajel i pod kalhotky a dráždil mě prstíky na poštěváčku, následně zkoumal mou mušličku prstíkama. Když usoudil, že už jsme oba připraveni, sedl si na zavřený záchod, sundal mi kalhoty, abych si mohla na něj sednout čelem k němu. Obkročila jsem ho tedy a zasunul mi svůj penis do mé mušličky a začala jízda za orgasmem. Byl to takový zvláštní pocit, užívat si sex s mým nejlepším kamarádem na WC a přitom mít o pár metrů dál v restauraci čekajícího přítele u stolu. Robin chtěl, abychom orgasmu dosáhli společně, a tak, když už cítil, že to na něj jde, řekl mi, ať si sednu na něj zády k němu. Po přesednutí zády k němu mě začal prstíky dráždit na poštěváčku. Když se mi blížil orgasmus, mé pohyby se zrychlily a dosáhli jsme společného orgasmu, který byl neskutečně krásný a nekonečný.

 

Hela64 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ani ve snu by mě nenapadlo psát o svých intimních chvilkách. Nic moc.Lidé jsou různí.
Obrázek uživatelky
profil
je to celé blbost
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles