Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzdravení dotekem

10. 05. 2012 | Vaše příběhy
Tento příběh mi vyprávěla jedna má dobrá známá – Verča. Velmi mě tento příběh zaujal a tak bych ho ráda vyprávěla i vám. Verčina maminka už je starší člověk, ale stále je velmi aktivní. Celý život byla zdravá a čilá jako rybička.

Jednoho rána se jí udělalo nevolno a Verča jí musela zavolat záchrannou službu. Když přijeli, maminku Verči hned naložili do sanitky a odvezli do nemocnice. V nemocnici zjistili, že Verčina maminka má vážné srdeční potíže. Život Verčiny maminky doslova visel na vlásku. Nevypadalo to s ní vůbec dobře a její rodina už se začínala pomalu obávat toho nejhoršího.

Maminka Verči ležela v nemocnici už pár dní a její zdravotní stav se nelepšil. Verča ji každý den navštěvovala v nemocnici, sedávala u její postele a tiše plakala. Pak ji napadlo, že maminku chytne za ruku a bude ji hladit.

Uzdravení dotekemZanedlouho se pak zdravotní stav Verčiny maminky zlepšil! Její tvář už neměla popelavou barvu, usmívala se a komunikovala s rodinou. Po několika dnech už mohla jít domů. Když jí pak jednoho dne Verča vyprávěla, že ji v nemocnici držela dlouhé hodiny za ruku a také ji hladila, řekla jí její maminka něco neuvěřitelného.

Řekla jí, že to ví, že ji držela za ruku. Prý prostě cítila, že v nemocnici není sama a že je tam Verča – její dcera - s ní. Dále jí vyprávěla, že když ležela v nemocnici, zdál se jí takový zvláštní sen. V tom snu ji navštívila její maminka a tatínek, kteří už jsou hodně dlouho po smrti. V tom snu maminka Verči mluvila se svými zemřelými rodiči, řekla jim, že jí chybí, ale že ještě musí být dlouho živá a zdravá, protože její dcera Verča ji potřebuje.

Její maminka ji ve snu pohladila po tváři a pak i s tatínkem zmizela. Maminka Verči se probudila a uviděla u své postele sedět uplakanou dceru Verču. Už je to pár let, co se tento příběh stal. Dosud se maminka Verči těší dobrému zdraví, i když každý den musí užívat několik léků. Se svou dcerou Verčou se několikrát týdně navštěvují.

Jistě, lékaři a zdravotní sestřičky se o maminku Verči opravdu dobře starali, i jim vděčí za to, že tady ještě dnes může být s milovanou rodinou. Možné je ale i to, že to bylo právě držení a hlazení ruky, co Verčinu maminku přivedlo zpátky k životu.

Oli R. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vzpomněla jsem si na svou maminku,když téměř umírala,věřím tomu,moje ale pak v klidu zemřela
Obrázek uživatelky
profil
Čítala som už viackrát, že dotykmi, hladením a rozprávaním chorému môžeme pomôcť pri liečbe.
Zrejme na tom niečo bude.
Prajem Verčinej mamine ešte veľa rokov prežitých v spoločnosti svojej dobrej dcéry.
Obrázek uživatelky
profil
je dobře,že to kamarádčině mamince pomohlo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Čtrnáctiletému chlapci z naší obce selhaly brzdy na kole a on vlétl přímo do jedoucího kamionu.
Dva měsíce byl v bezvědomí. Denně se u něho střídal někdo z rodiny. Vyprávěli mu pohádky, četli knížky, hladili ho.Smajlík Po dvou měsících se probral, ale je myšlením na úrovni desetiletého děcka , špatně chodí i mluví. Dnes je mu hodně přes 30 let. Celý dosavadní život se o něho stará maminka. Je to dost kruté.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice