Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaplněná diskotéka

30. 12. 2011 | Vaše příběhy
Na své dospívání vzpomínám většinou s úsměvem. Teď jako matka se divím svým  rodičům, jak to mohli se mnou vydržet.

Jednou za mnou přišla kamarádka, že u nás na diskotéce bude v sobotu hrát Michal David. Byla jsem celá nadšená a zeptala se rodičů, zda bych mohla jít. Rodiče mi diskotéku zamítli. Moc jsem je prosila a slibovala hory doly, ale bohužel jsem neuspěla. Rozhodla jsem se jít tajně.

Tu sobotu jsem čekala, až rodiče usnou a v pokoji se připravila, nalíčila a oblékla. Když už bylo dost pozdě a já věděla, že už celý dům spí, vzala jsem mého největšího plyšového medvěda a dala pod deku, aby to vypadalo, jako že spím. A ještě jsem vzala hnědovlasou panenku a dala ji pod deku k medvědovi, jen jsem nechala z pod deky pramínek vlasů, aby to vypadalo důvěryhodně. Poklepala jsem si na rameno, jak jsem dobrá, a potichu se vytratila z domu.

Na diskotéku jsem to měla 20 minut pěšky. Hrozně jsem se těšila, až budu moct slyšet ty pěkné písničky. Když jsem přišla na místo, nestačila jsem se divit, kolik tam bylo lidí. Zaplatila jsem vstupné a šla k baru. Trvalo půl hodiny, než jsem se dostala na řadu. Tak jsem si raději objednala 2 sklenky vína, abych nemusela dlouho čekat na další. Hledala jsem kamarádku, ale nikde jsem ji nenašla. Ono přes ten dav lidí tam nebylo skoro ani k hnutí. Kolem půlnoci začal Michal David zrovna hrát. Chtěla jsem jít na parket, ale bylo tak plno, že jsem se prodrala davem a mohla jsem hýbat nanejvýš pánví 3 cm od sebe. Vedle mě tancovala nějaká dívčina a byla tak rozparáděná, že jak lomcovala rukama, pořád mi šťouchala do boků. Po nějaké době mně to začalo vadit, tak jsem začala loktem bušit do ní. To se jí  nelíbilo a  rukama lomcovala ještě víc. Nakonec jsem to vzdala a šla k toaletě a sedla si na zem... asi na jediné místo, kde se jakž takž dalo hýbat.

Ohlédla jsem se okolo sebe a zjistila, že tam nikoho neznám a začalo mi být líto, že jsem vůbec šla. Rozhodla jsem se dát si ještě 2 sklenky vína. Znova jsem čekala frontu a když jsem přišla na řadu, objednala jsem si znovu 2. Pomalu jsem vínko srkala a byla úplně bez nálady. Když už jsem vše dopila, rozhodla jsem se jít domů. Bylo 5 hodin ráno a já věděla, že táta má jet v tuto dobu okolo autem do práce. Taky jsem ho potkala, ale stačila jsem se schovat za keř. Když jsem došla domů, vykoupala jsem se, odlíčila a šla do pokoje. Jenže tam na mě čekalo překvapení. Medvěd s panenkou ležel na zemi a deka byla odkrytá. Bylo mi jasné, že rodiče věděli, že na diskotéce jsem byla. Moc jsem usnout nemohla, ale nakonec jsem usnula.

Spala jsem asi do odpoledne. Ihned, co jsem se vzbudila, tak jsem rychle začala uklízet a vařit, abych si rodiče udobřila, až přijedou z práce. Když  dorazili, tak jsem zrovna na půdě věšela prádlo. Měla jsem strach jít dolů, ale pak jsem šla a snažila se tvářit, že se nic nestalo. "Ahoj, mami, ahoj, tati...jak bylo v práci?? Jsem uvařila, uklidila a v troubě máte jídlo." Táta se jen na mě podíval a nic neřekl, za to máma se do mě obula. "Kde jsi byla?Víš vůbec, že jsme měli o Tebe strach??To Ti jen tak neprojde, děvenko!!!" Týden zaracha a bez oblíbených seriálů jsem měla. Jelikož byl u nás zrovna ten týden cirkus, tak mě to hodně mrzelo. Když jsem pak mluvila s mojí kamarádkou, řekla mi, že na diskotéku ji rodiče nepustili, ale že slyšela, že to stejně nestálo za to, protože se nedalo ani v té těsnotě tancovat. Ale že byla v cirkuse a to bylo parádní. Pak se mě zeptala  jen, proč jsem nebyla já, tak jsem jí na to odpověděla: "Protože jsem zdrhla na tu diskotéku a měla zaracha...a máš pravdu, vůbec mi to za to nestálo." Je pravda, že jsem od té doby nic podobného už neprovedla, neboť jsem věděla, že vše mít nemusím.

Nugyna - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles