8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lehký únik moči diskrétně a bezpečně

7. 06. 2010 | Nemoci
Únik moči neboli inkontinence znamená jakýkoliv samovolný únik moči. Postihnout může každého a v jakémkoli věku. Lehké formy úniku moči postihují více ženy, ale nevyhýbají se ani mužům.

Lehký únik moči je nejméně závažný stupeň inkontinence. Přesto se jedná o problém, který znepříjemňuje každodenní život. Lehký únik moči je charakteristický občasným únikem moči, a to tzv. po kapkách nebo maximálně 1-2x denně při vyšší fyzické námaze, kýchnutí, kašlání nebo v těhotenství. Objemově ho lze vyjádřit množstvím do 100 ml za 4 hodiny.

www.moliklub.czCo dělat?

Pokud máte lehký únik moči, měli byste nejdříve navštívit svého lékaře (např. obvodní lékař, urolog, gynekolog). Ten určí nejlepší způsob léčby a poradí vhodné cvičení i pomůcky. Samozřejmostí je dodržování základních pravidel zdravé výživy a aktivní způsob života.

Výběr správné pomůcky

Vybrat správnou pomůcku znamená především dbát na správný typ, velikost a způsob použití včetně včasné výměny. Při občasném (lehkém) úniku moči jsou ideální vložky MoliMed, a to jak pro ženy, tak pro muže. Jsou nenápadné, prodyšné a spolehlivě pohlcují zápach. Oproti běžným menstruačním vložkám mají až pětkrát vyšší savost. K dostání jsou ve všech velikostech (ta je dána savostí a délkou vložky), a to i v malém a praktickém balení po deseti kusech ve variantách MoliMed Ultra Micro a MoliMed Mini. Žádejte buď na předpis u lékaře, nebo volně v prodeji v lékárnách a v e-shopu (např. www.moliklub.cz).

www.moliklub.cz










Pohybová léčba

Pohybová léčba (cvičení) je jednou z účinných metod v boji s lehkou inkontinencí. Jedná se o posilování svalů pánevního dna pomoci speciálních cviků. Provádění takových cviků má několik zásad. Tou nejdůležitější je, že by se mělo jednat o pravidelnou aktivitu, kterou byste měly vykonávat až 3x během dne. Časem se pro vás cvičení stane tak samozřejmé jako čištění zubů a výsledek se zaručeně dostaví. Podle průzkumu pomáhá více než 75 % žen. Pokud máte pocit, že cvičíte a změny stejně nepozorujete, nevzdávejte se. Výrazné zlepšení se projeví během dvou měsíců pravidelného posilování. Pokud se však úspěch nedostaví ani po dvou měsících, opět doporučujeme vyhledat odbornou pomoc.

www.moliklub.cz









www.moliklub.cz








Diskrétní zdroj informací

Pro ty z vás, kteří o svých intimních problémech nechtějí hovořit, jsou určeny internetové stránky www.moliklub.cz. Naleznete zde řadu praktických rad, přehled vhodných pomůcek i doporučených cviků. Můžete zde také diskutovat s odborníky, soutěžit o zajímavé ceny, nebo získat vzorky pomůcek úplně zdarma.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zatím je to spíše lehčí forma, přestože jsem po operaci, potřebuji inkontinenční pomůcky. Mám v oblibě Active kalhotky, jsou jako běžné spodní prádlo, jsou pohodlné a diskrétní.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám dobrou zkušenost s inkontinenčními pomůckami od Seni.
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem se tím dlouho trápila,pak jsem si nechala všít pásek a jsem bez problému na 100 procent.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám astma a při kašli mám podobné problémy.Dlouho jsem se styděla,říci o nich lékařce.Mám nyní předepsané,vždy na 2 měsíce vložkyTENA LADY a jsem spokojena
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles