8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Testovaly jste chytrou houbu. Jak to dopadlo?

2. 07. 2012 | Nemoci
V květnu mělo 15 čtenářek Chytré ženy příležitost vyzkoušet přípravek Biodeur s chytrou houbou (více ZDE). Ten působí proti potivosti, zápachu a plísním na nohou. Jaké problémy čtenářky trápily, a pomohla jim chytrá houba?

Čtenářky měly k dispozici jedno balení na třítýdenní kúru. Některým pomohla chytrá houba odstranit potíže téměř bezezbytku, jiné čeká další třítýdenní kúra.

Proč jsou mezi nimi takové rozdíly?


Chytrá houbaVladimíra se s mykózou potýká téměř celý život
Některé čtenářky nám podrobně popsaly, jaké problémy mají a jak dlouho se s nimi potýkají. „Je mi 59 let a první příznaky se objevily asi v mých 14 letech v podobě svědivých a pichlavě bolestivých pupínků na prsteníčku a v prostoře k malíku levé nohy, kde kůže praskala a v cárech se odlupovala,“ svěřila se nám čtenářka Vladimíra. Právě ona podstoupila v mládí i odstranění nehtů, které jí pomohlo, nikoliv však trvale. Po třítýdenní aplikaci chytré houby nám napsala: „Na chodidlech mi za tu dobu nenarostlo tolik tvrdé kůže jako v období, když jsem Biodeur nepoužívala, skutečně jen minimum, a hlavně kůže nesvědí,“ pochvalovala si Vladimíra, kterou přípravek přesvědčil natolik, že uvažuje i o koupi preventivního zásypu Pythie Biodeur prevent Food powder.

Plíseň jako suvenýr
Podstatně kratší dobu se s plísní potýká čtenářka Gábina. „Zdrojem mého trápení byl pobyt v hotelu,“ vysvětluje Gábina a dodává, „po hotelovém pokoji bych nikdy už bosa nechodila.“ Jelikož neměla mykózu výrazně rozvinutou, změny pozorovala již po první koupeli nohou v chytré houbě. „Ještě mě čeká poslední dávka, ale již nyní mohu říct, že výsledek je dobrý a můj nejhorší nehet na palci vypadá opravdu dobře,“ pochvalovala si Gábina, které zmizely praskliny v meziprstí a jejíž nejvíce napadený nehet začal mít při odrůstání opět svůj normální vzhled.

Vyvarujte se chybám, které udělaly čtenářky

Některé čtenářky nedosáhly kýženého efektu, ale v dotazníku si vlastně samy odpověděly na otázku, proč chytrá houba nebyla tak účinná, jak očekávaly, nebo proč pro ně kúra byla nepříjemná. „Pokožka na chodidlech a hlavně paty byly velice hodně vysušené. V době testování jsem nechtěla používat žádný krém na nohy,“ prozradila čtenářka Zdenka. V takovém případě doporučuje MUDr. Karel Mencl, CSc., který se chytrou houbou dlouhodobě zabývá, promazávat nohy obyčejným mastným krémem jako je například indulona.

péče o nohyPřed kúrou odlakujte nehty
Na častý problém upozornila i čtenářka Blanka: „Po prvním dvoudenním použití jsem nepozorovala žádné změny. Mohlo to být také tím, že jsem si sice nehty odlakovala, ale hned nato jsem použila zábal s chytrou houbou.“ Po odlakování může totiž na nehtech a celkově na nohách ulpívat zbytek odlakovacího přípravku. Právě ten může působení chytré houby zamezit, neboť ji v podstatě zničí. Pokud si nehty lakujete, lak odstraňte alespoň týden před aplikací chytré houby.

Nohy se vyplatí hýčkat

Čtenářka Blanka nám popsala, jak velké trápení jí mykóza způsobuje. Po konzultaci s lékařkou podstupovala celkem drastickou terapii. Mykózu má nyní na dvou nehtech. „Škrábu je střepem, ale protože se jedná o mrňavou plochu, jde to špatně a většinou se škrábnu do masa,“ popisuje Blanka svou metodu. Jelikož nemá však plíseň na celých nohou, ale především na nehtech, uvažuje o vyzkoušení přípravku Biodeur Nail, který je určený právě na onychomykózy.
 
Zdroj, foto: ChytráHouba.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem jednou z těch co ji testovali. Dlouhé roky jsem bojovala s pocením nohou - je pryč. A plísně, zaznamenala jsem veliké zlepšení. Doporučuji a sama ji použiji když bude opět třeba.
Obrázek uživatelky
profil
Koupila jsem si kúru 3 krát dva zábaly. Po prvních dvou zábalech už vidím mírné ustoupení plísně. Věřím, že to dopadne dobře.
Obrázek uživatelky
profil
asi zůstanu u současných krémů, které používám a nebudu experimentovat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles