Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si vybrat kadeřnictví, abyste neodcházela s pláčem

3. 08. 2009 | Péče o vlasy
Říká se, že vyměnit svou kadeřnici je větší drama než vyměnit přítele. V této nesmyslné obavě bohužel žije spousta žen. A tak kvůli zbytečnému strachu nosí už deset let stále stejné mikádo, které se jim vlastně už ani nelíbí, přitom by jim tak slušel nějaký trendový a svěží účes.

Občas tyto ženy sice napadlo, že vyzkouší nějakou změnu, ale ve strachu z výsledku se nakonec stejně uchýlí do svého starého oblíbeného salonu. Tak třeba moje maminka. Už asi dvacet let chodí do stejného salonu ke stejné kadeřnici  a pochopitelně odchází pokaždé s úplně stejným účesem. Kdykoli se od ní vrátí, stojí u zrcadla a rozčiluje se, že jí ty vlasy u uší moc zkrátila a ta barva není také taková, jak si představovala. Ale příště jde zase k ní!

Najít kadeřnictví, které vám bude vyhovovat ve všech směrech, vůbec není snadná záležitost. Než někomu své kadeře svěříte do péče, měla byste být přesvědčena o jeho kvalitách. Odborníci na péči o vlasy vám poradí, jak si vybrat kadeřnický salon, abyste z něj odcházela maximálně spokojená.

7 tipů, jak správně vybrat kadeřnictví


1. Ujasněte si, co chcete
Toužíte po extravagantním účesu plném barev? Nebo chcete „jen“ klasiku, která má šmrnc?
Na originální vlasový design se zaměřuje řada salonů. I když v nich často potkáte pár modrohlavých dreadovaných jedinců, nemusíte se bát, že „normální“ účes tady nesvedou. Právě naopak.

2. Reference

Poptejte se svých kamarádek, do jakých kadeřnických salonu chodí ony, a jak jsou tam spokojeny. Je sice pravda, že kamarádčin povedený melír ještě nezaručuje, že váš sestřih musí být také tak vydařený, ale už máte první signál, že tady asi pracují opravdoví odborníci.

3. Vlasová kosmetika

Možná máte svou oblíbenou značku, případně na některý druh vlasové kosmetiky alergii. Proto se vždy informujte, s jakou kosmetikou vybraný salon pracuje.

4. Personál
Většina lepších salonů ve svých prezentacích nebo na webových stránkách uvádí, jaká školení jejich personál absolvuje. Odborná kvalifikace a sledování nových trendů je pro každého vlasového stylistu nutností.

Učes pánský5. Odborné poradenství
Dobrého kadeřníka poznáte tak, že když vás vidí poprvé, prvních deset minut si s vámi povídá o tom, co od nového účesu očekáváte, kolik času jste ochotna svým vlasům denně věnovat a na základě toho vám pak poradí, který účes by byl pro vás ten nejvhodnější, samozřejmě s ohledem na kvalitu vašich vlasů. V některých kadeřnictvích mají pro tuto úvodní konzultaci dokonce vyhrazenou oddělenou místnost.

6. Prostředí
Samozřejmě vaše vlasy jsou v hlavní roli. Ale pro každou ženu je důležité, aby se cítila dobře. A většina kadeřnictví se snaží podle toho zařídit interiér. V některých salonech si můžete během čekání při barvení, dát skleničku u baru, nechat si udělat manikúru nebo pedikúru. Během vaší návštěvy kolem vás pobíhají minimálně tři lidé, expert na barvu, odborník na střih a vizážistka.

7. Cena je důležitá
Kolik jste ochotna do svých vlasů investovat? Myslíte, že dost na to, abyste byla spokojená? Bohužel ne vždycky platí, že čím více peněz utratíte, tím více se vám účes bude líbit.
Téměř každý salon má na svých webových stránkách ceník, takže by vás nemělo co překvapit.
V některých salonech mají různé ceny podle zkušeností a kvalifikace hair stylistů. Samozřejmě čím většího odborníka na svoje žíně povoláte, tím více za něj zaplatíte.

Najděte si tedy kadeřnictví, kde v příjemném prostředí a u šálku dobré kávičky si necháte své vlasy hýčkat týmem specialistů, kteří neustále sledují nejnovější trendy. Jejich cílem je poskytnout klientům to, co potřebují nejvíce


účes vhodný pro každodenní nošení, který není náročný na vlastní domácí úpravu.

Zdroj: KO HAIRGODS

Sixtie
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to uz se mi bohuzel stalo, ze jsem z kadernictvi utekla ubulena.. Dala jsem na doporuceni svagrove a to jsem si dala.. Vlasy to prezily, ale damy, takovy horror jste jeste nezazily, to vam garantuju
Obrázek uživatelky
profil
Jámám stále mastné vlasy, rovné, nic mi s nimi nejde udělat. Trvalou si nechci dávat, protože mám jemné vlasy a málo, takže bych za chvilku neměla nic.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík ono se to řekne, ale já mám kudrnaté kadeře. Hodně se mě vysušují. Délku tak na ramena.
Sehnat někoho, kdo se mě pokusí na mé hlavě z toho něco vytvořit je fakt umění. A když už najdu nepustím....... Teď jsem vcelku spokojená. Kadeřnice je šikovná.
Obrázek uživatelky
profil
Je to makačka. Nejhorší když se kadeřnice třeba odstěhuje jako mně. Nemůžu si na jinou zvyknout.
Obrázek uživatelky
profil
vyděla bych spíše větší problém, že spousta žen si pak takový trendy účes nezvládne doma sama upravit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles