Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 24: Domorodé rituály, zásahovka v akci a mnohem víc

14. 06. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu. Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:

Zásahovka

Deltu 133 volají z dispečinku s tím, že oznamovatel má problém se synem. Zabarikádoval se v domě, i když to má soudně zakázané. Problém nenastal poprvé, mladík je závislý na drogách, a otec neví, co dál. Mladý muž s hlídkou komunikuje jen přes zavřené dveře a odmítá otevřít. Policisté ho upozorňují, že porušuje soudní rozhodnutí. Zabarikádovaný muž vyhrožuje, že bude střílet, protože vzal otci zbraň. Hlídka si volá posily. Přijíždí kriminální policie a posléze přivolávají i zásahovou jednotkou. Zásah pečlivě připravují s majitelem objektu, který jim kreslí mapu domu. Po zásahu je mladík odzbrojen, spoután a zadržen.

Policie v akci 24: Domorodé rituály, zásahovka v akci a mnohem vícZnamení válečníka

Na lince 158 oznamuje paní Golasová, že když přišla domů, zjistila, že její dva synové (8 a 10 let) měli být přepadeni. Mladší syn stále naříká, a ona neví, co má dělat. Na místo je vyslána hlídka, aby syny vyslechla. Policisté přijedou na místo oznámení a spojí se s oznamovatelkou. Ta uvádí, že její mladší syn stále brečí a starší desetiletý syn sděluje, že byli oba napadeni cizími staršími kluky. Víc ze synů nedostala, ale její mladší syn stále pláče. Policisté vstoupí do bytu oznamovatelky a jdou do dětského pokoje. Zde mladší z bratrů pořád naříká, i když na dětech není patrné žádné viditelné zranění. Starší chlapec sděluje, že oba byli na blízkém hřišti. Zde je obklíčila skupinka asi pěti dětí a všichni se do nich pustili.

Tyto výtržníci, kterých mohlo být klidně i vlastně deset, jak uvádí starší hoch, měli být ozbrojeni baseballovými pálkami, noži a jeden z nich měl mít i pistoli. Tyto děti mohly být ve věku čtrnácti nebo patnácti let. Policisté nemají ke sdělení důvěru. Ptají se i mladšího syna, který je velmi nejistý. Ten sděluje, že jej bolí ruka a ukazuje zranění, je to spálenina. Nakonec mladší bratr sděluje, že mu toto udělal jeho starší bratr, kdy si hráli na válečníky. Někde v nějakém filmu viděli, že válečníci v Africe si na důkaz toho, že jsou válečníci, dělali ozdobné jizvy vypalováním. Jeho starší bratr měl vzít kus drátu, kdy tento drát zapalovačem nahřál do červena a pak mu na ruce dělal znamení válečníka.

Pak šli raději domů. Když pak přišla máma z práce, mladší z bratrů brečel bolestí, a je nenapadlo nic jiného než si vymyslet příběh o tom, že byli přepadeni staršími dětmi. Na místo je přivolána záchranná služba, která chlapce ošetří a převeze do nemocnice k lékařskému ošetření. V celé věci policisté provedou pouze zápis formou úředního záznamu, tento záznam následně zašlou na sociální odbor místního úřadu k případnému dalšímu opatření ze strany sociální služby.

Na televizní obrazovky se 14. 6. 2021 v 16.55 vrací další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !