Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Předsevzetí ... už zase!

28. 04. 2009 | Péče o tělo
Nový rok s sebou přinesl třeskuté mrazy, mě však hřály moje veliké nekonečné plány! … to už všechno odvál ten nejsilnější vítr během pár měsíců. Je tu jaro, a tak i zamyšlení, a taky jarní očista a detoxikace. A já stojím opět na počátku manažerského projektu stvoření superženy.

Přiznávám se, že loňská předsevzetí se ukázala být lichá jako volební program a to nepopírám, že byla mnohem prostší než plán letošní ( koupit si permanentku do posilovny, a naučit se francouzsky ). Tak co se nepodařilo uskutečnit v rámci novoročního předsevzetí, se pokusím splnit teď, právě teď to chci vzít z gruntu ( ježiši … pokolikáté už v životě?! )

Plán č.1 – už nikdy nebudu jíst! – k téhle myšlence mě přivedla fotografie z dovolené na Korsice, kdy se cpu bagetou, a na celé fotce je jen moje postava, z památek ani památka … bodejď by jo, když moje obtloustlá postava vše převálcovala. Zřetelně se mi před očima vynořil můj inzerát v rubrice seznamka z roku 2039. „ Vášnivá pistolnice 175/95/55 hledá kovboje pro hrátky s bičem. Zn. Mám špeky proklatě nízko u pasu“!.

Plán č.2 – začnu pravidelně cvičit. Nebudu se vymlouvat na to, že nemám čas, peníze, parťáka pro cvičení, že musím uklízet, že musím vyvenčit psa ( kterého nemám … ).

Plán č.3 – koupím si permanentku do posilovny, naučím se francouzsky

PS: Dietní specialisté doporučují pro podpoření motivace psát si seznam všeho, co během dne projde našimi ústy. Dovolte mi podělit se o ten můj:


27.3.2009

07:00  Nízkotučný jogurt ( 150g ), műsli ( 50g ) a zelený čaj

09:00 Žvýkačka Orbit bez cukru ( 3 dražé )

13:30 Salát s lososovými nugety

16:15 Hroznové víno

22:45 Celé balení párků, 1 balení vanilkových věnečků

0:15 15dkg sušených brusinek v jogurtové polevě

…………….. a další záznamy jsou rozmazané ( nebo že bych je rozmazaně radši viděla?! … )




Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
blázni sa....
Obrázek uživatelky
profil
sľuby sa sľubujú
Obrázek uživatelky
profil
Ráno jím normálně,sváču,pak oběd,pak další sváču už menší porci,večeři malou porci,piju jen vodu,cvičím obden na crosstrenažeru hodinu a nehubnu,co s tím????????????
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles