Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč léto našim vlasům škodí?

4. 08. 2010 | Péče o vlasy

Slunce, slaná nebo chlorovaná voda, vítr, prach a písek – to je letní vražedná kombinace pro vlasy, není tedy divu, že jsou na konci srpna vysušené, křehké, bez pružnosti i barvy. V létě jsou vlasy vystaveny hlavně vysokým teplotám  a slunečnímu záření, které je v dnešní době stále silnější a agresivnější.


Našim vlasům hodně škodí sluneční paprsky, soli a chlór z bazénů a mořská voda, která vlasy velmi vysušuje. Vlasy ztrácí lesk, pružnost, mění  barevnost.  V létě si chráníme pokožku krémy, tak úplně stejně bychom si měli chránit i naše vlasy.


Co s vlasy po létě?


letoVšechny z vás znají následky léta – velmi přesušené konečky a poškozené vlasy. Každý rok si na konci léta říkáte, že máte vlasy zase ošklivé, vyšisované, drsné a bez lesku. Rok co rok si na konci srpna slibujete, že příští léto se budete své hřívě věnovat a budete používat speciální produkty.


Pokud jste si nestihly před létem pořídit speciální letní kosmetiku, která předejde všem nechtěným poškozením vlasů způsobeným sluncem, doporučuji použít nebo vyzkoušet hloubkovou regeneraci. Ideální je regenerace ve dvou krocích, která vlasy nezatíží a nezmastí, naopak je ošetří dokonalým způsobem jak zevnitř struktury, tak na povrchu povrch vlasů.


Zdroj: Karolína Krus.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mne viac vadí mráz
Obrázek uživatelky
profil
článek mi připadá nedokončený. Čekala bych, že článek bude pokračovat pojednáním ohledně regenerace ve 2 krocích
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles