8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

A nakonec se dali dohromady

8. 06. 2010 | Vaše příběhy

Už od malého dítěte poslouchám ráda, jak se moje babičky, tety a maminka daly dohromady se svými osudovými láskami. Teď budu psát o své mamince a příště si ode mne můžete poslechnout více článků o další členech mé velké rodiny.

Když jsme bývávaly s maminkou a sestrou doma, maminka nám vyprávěla různé povídky a příhody, které zažila nebo slyšela od své maminky a babičky. Jednou jsme se jí zeptaly, jak se s tatínkem potkala. Říkalo se jí to špatně, ale nakonec začala vyprávět.

Po napínavém večeru jsme už věděly vše. Maminka když byla mladá, nemohla chodit na zábavy. Ale sem tam jí pustili a ve 12 hodin musela být doma. Jednou se tam seznámila s tatínkem a ten ji před 12 hodinou dovedl domů a maminka za to doma dostala. A od té doby musela na tatínka myslet, věděla o něm jen pár informací, ale věděla, že příští týden bude na tom místě, kde se potkali, protože tam budou hasiči pořádat další zábavu. Ta zábava byla poslední prázdninová, ale babička ji nepustila. Na druhý den přijel taťka před jejich dům a začal na protější louce séct trávu spolu s mým druhým dědou a strýcem.

Maminka nevěděla, že je to jejich zahrada, kterou zdědili po dědečkové tetě. To maminka tatínka viděla a slyšela naposledy, poté jela na školu do Brna a dlouho se neviděli, jen si psali zamilované dopisy, ale nechodili spolu. Viděli se jen o prázdninách, protože maminka byla daleko od tatínka na škole. Tohle trvalo 3 roky, než maminka odmaturovala a vzali ji na poštu. Babička tatínka neměla ráda, ani do domu ho po 6 letech co chodil s maminkou nechtěli pustit. Vždy jen stáli venku, nebo šli na procházku a tam mohli svou lásku vyznávat. V maminčiných 24 letech šel tatínek požádat o maminčinu ruku, ale stejně byli maminčiny rodiče proti, ale nakonec jim to povolili. Maminka si vzala tátu a za rok na to jsem se narodila já. Maminka s tatínkem jsou spolu už skoro 17 let a nikdy se nehádali a neříkali si, že se rozvedou. Prostě dlouho na sebe čekali, tak si jsou vzácní a já jim to přeji z celého srdce.

 V příštím článku budu psát o maminčině nejmladší sestře a její lásce.       

 

Lulunka - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !