Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aby vám bronz déle vydržel

14. 08. 2014 | Péče o tělo
Taky se poctivě každé léto sluníte, ale vaše opálení vydrží sotva pár týdnů? Připravili jsme pro vás pár rad, jak si udržet bronz co nejdéle!

Betakaroten!


Mrkev nebo potravinové doplňky s beta-karotenem působí pozitivně při opalování. Aby však beta-karoten měl nějaký účinek, je třeba ho používat několik týdnů před dovolenou.

Nezapomínejte se mazat!


Nechcete se přeci hned na začátku pobytu u moře spálit! Nezapomínejte se mazat krémem se správným UV faktorem. Ze začátku vsaďte na vyšší číslo, které s přibývajícím opálením můžete snížit.

Aby vám bronz déle vydrželHydratujte!


Jakmile se vrátíte od vody, osprchujte se a namažte se krémem po opalování nebo v případě náznaku zarudnutí přípravkem s panthenolem či hydroaktivním gelem, který dokonale zregeneruje vaši kůži. Nezapomínejte každý den svou pokožku hýčkat tělovým mlékem nebo speciálními oleji (např. z rakytníku), které jsou určené pro udržení opálení! Tyto přípravky zabrání případnému loupání kůže.

Pijte


Nejenom vaše pokožka si zaslouží vláhu, ale i váš organismus. Aby byla vaše kůže zdravá a hebká, nesmíte zapomínat dostatečně pít. Při hodně vysokých teplotách se doporučuje vypít 2 – 3 litry neslazené vody.

Solárium? Přísně zakázáno!


Při opalování na sluníčku vynechte návštěvu solária. Nejenom že si zaděláte na nepřirozené vysušení pokožky a její stárnutí, ale především se vystavujete riziku vzniku rakoviny kůže.

Peeling? Ano!


Také máte za to, že když použijete peeling, vaše opálení zmizí? Omyl! Akorát s ním odstraníte odumřelé buňky a dáte vyniknout vaší krásně opálené pokožce.

Zdroj: Flamigel

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem se také letos nestačila opálitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Opalování není moje "hoby" jsem ráda,že je zataženo kolem 23°C.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
super rady,ale já se jěště nestihla ani opálit a vypadá to na konec létaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles