Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dietní kremrole

5. 02. 2012 | Vaše příběhy
Jak má sestra vyzrála na svou oblibu v kremrolích? Má sestra má velmi ráda kremrole. Nejde jí ani tak o sladkou chuť, ale o to, jak říká, že dobře upečená kremrole se rozplývá na jazyku a krásně křupe. Ale jak jíst kremrole a přitom se udržet na stejné váze, nebo dokonce hubnout? Zkoušela krém málo sladit, to jí ale nechutnalo. A tak vymyslela zlepšovák. Udělala si slané kremrole.

Těsto, které není sladké, upekla a hotové kremrole začala plnit slanými krémy a pěnami. Utřela si např. nivu s česnekem, kterou kremrole naplnila. Pak vymyslela také tuňákový krém s pomazánkovým máslem, špenátový krém, vajíčkový a jiné krémy. Dává si práci se šunkovou pěnou, lososovým i česnekovým krémem.  Hotovou kremroli místo zasypání cukrem doplnila čerstvým salátem a další zeleninou. Od té doby si svou váhu držela a mohla křupat své oblíbené kremrole i později odpoledne. Ostatní kamarádky se jí nejdřív smály. Ale pak vyzkoušely a zjistily, že je to mnohem lepší, než do sebe cpát bílý cukr.

Dnes podává slané kremrole i na silvestrovské oslavě a na ty sladké docela zapomněla.

Také bych ráda zhubla nějaké to kilo. Ale zůstává jen u slibů. Snažím se sportovat, ale držet diety neumím. Nedokážu se nutit jíst něco, na co nemám chuť, a naopak se šidit o něco, na co se mi sbíhají sliny. A tak rodině zatím jen vyhrožuji, že i u nás přijde „čas slaných kremrolí“.

Má kamarádka se zase rozhodla dodržovat dělenou stravu. Nejdřív dokonce hubla a já jí pomalu začala závidět. Pak se jí ale zastesklo po oblíbených sladkostech, a tak zapřemýšlela a začala dodržovat hlavně živočišnou stravu. To mělo ale háček: Milovala želé medvídky, a tak přišla na to, že její oblíbení medvídci jsou vlastně živočišného původu, protože obsahují hovězí želatinu. Od tohoto dne jedla medvídky denně téměř na kila. Váha se jí rychle vrátila a šla vzhůru dál. Díky své „dietě“ tak přibrala dalších dvacet kilo, a když se jí někdo zeptá, jak k nim přišla, odpovídá klidně: „Za to může dělená strava!“

Proto žádná dieta, ale spokojený život, hodně pohybu a pravidelná strava! Můj kamarád, bydlící v domku, mi slibuje, že na jaře mě může zapřáhnout do sekačky a uvidím, jak mi půjde váha dolů.
Spokojení prý budeme oba. On bude mít posekáno a já získám zpět svou vysněnou postavu, kterou už dlouho postrádám


Pája K. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
(u nás sa to volá šamrholky) môžu byť veľmi dobré. Ja mám radšej slané ako sladké, určite by mi chutili. Má to len jeden háčik! Kto mi ich spraví?
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
TAk to, až uděláme zahradu se mám na co těšit. Že by se za sekačkou skrývalo tolik prospěšného pohybu?Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles