Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí

8. 11. 2018 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Dětské tábory Šikland











Šiklův mlýn nabízí letní dětské tábory již více jak 20 let a i mnoho let před westernovými tábory, se v tomto krásném koutě Vysočiny konaly tábory, ať už to byly skautské nebo pionýrské.


K základní nabídce pro děti patří tábor Dobrodružný, vznikl spojením kovbojského a indiánského tábora a jeho hlavním programem je příroda, dobrodružství a společné zážitky. Děti prochází turnusem pomocí jedné ze dvou táborových her a nenásilně se tak učí spolupráci a vztahu k přírodě. Nechybí ani ona tradiční témata v podobně setkání s kovboji a indiány, kde se učí kovbojské dovednosti, pro které je zásadní obratnost a indiánské tradice, vážení si přírody a jeden druhého.

Dalším oblíbeným táborem je Jezdecký, koně prostě k westernovému městečku patří. Oddíly jsou rozdělené dle zkušenosti děti a času u koní a na koních stráví opravdu hodně. Samotnou výuku absolvují se zkušenými jezdeckými instruktory. V rámci tábora i jezdecké oddíly mají další program.

Novinkou pro rok 2019 je tábor s angličtinou. Nabídne program s praktickou konverzací a výukou formou her. Děti si procvičí své znalosti a naučí se i další nová slovíčka. 
šiklův Mlýn
























Turnusy jsou týdenní a tábory je možné kombinovat, děti se určitě nebudou nudit ani při prodloužení na 14 dní, protože táborové hry jsou dvě různé a ty se po týdnech střídají.
Tábor je umístěn na chráněné terase přímo v areálu, děti bydlí ve stanech s podsadou a v hlavní budově mají sociální zařízení, společenskou místnost a jídelnu. Vaří se přímo na táboře, z čerstvých surovin, převážně od regionálních dodavatelů. Celodenní pitný režim je samozřejmostí.

Pro rodiče i děti jsme zřídili i Facebookovou stránku, kde v průběhu tábora zveřejňujeme fotky z jeho dění a informujeme i všem důležitém.

Podrobné informace a objednávku najdete na webu www.sikland.cz

Šiklův MlýnDěti se nám na tábor rády vrací a mnoho rodičů využívá i kombinace tábora s dovolenou. Děti tráví týden v táboře, který končí nedělí a rodiče si s nimi pak ještě pár dní v areálu zůstanou. Děti jim rádi ukazují, cítí se a areálu jako doma a rádi rodičům ukáží, co zažily a naučily se.
Nabídka pobytů a pobytových balíčků pro rodiny je připravena tak, aby si vybral každý. Ubytování různého typu od kempu až po komfortní hotel, široké spektrum zábavy a služeb a velmi oblíbené „balíčky“ zábavy, kdy získáte za výhodnou cenu mnoho atrakcí i programu.


Kompletní nabídku Šiklova mlýna najdete na www.sikland.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí:

Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles