Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí

8. 11. 2018 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Dětské tábory Šikland











Šiklův mlýn nabízí letní dětské tábory již více jak 20 let a i mnoho let před westernovými tábory, se v tomto krásném koutě Vysočiny konaly tábory, ať už to byly skautské nebo pionýrské.


K základní nabídce pro děti patří tábor Dobrodružný, vznikl spojením kovbojského a indiánského tábora a jeho hlavním programem je příroda, dobrodružství a společné zážitky. Děti prochází turnusem pomocí jedné ze dvou táborových her a nenásilně se tak učí spolupráci a vztahu k přírodě. Nechybí ani ona tradiční témata v podobně setkání s kovboji a indiány, kde se učí kovbojské dovednosti, pro které je zásadní obratnost a indiánské tradice, vážení si přírody a jeden druhého.

Dalším oblíbeným táborem je Jezdecký, koně prostě k westernovému městečku patří. Oddíly jsou rozdělené dle zkušenosti děti a času u koní a na koních stráví opravdu hodně. Samotnou výuku absolvují se zkušenými jezdeckými instruktory. V rámci tábora i jezdecké oddíly mají další program.

Novinkou pro rok 2019 je tábor s angličtinou. Nabídne program s praktickou konverzací a výukou formou her. Děti si procvičí své znalosti a naučí se i další nová slovíčka. 
šiklův Mlýn
























Turnusy jsou týdenní a tábory je možné kombinovat, děti se určitě nebudou nudit ani při prodloužení na 14 dní, protože táborové hry jsou dvě různé a ty se po týdnech střídají.
Tábor je umístěn na chráněné terase přímo v areálu, děti bydlí ve stanech s podsadou a v hlavní budově mají sociální zařízení, společenskou místnost a jídelnu. Vaří se přímo na táboře, z čerstvých surovin, převážně od regionálních dodavatelů. Celodenní pitný režim je samozřejmostí.

Pro rodiče i děti jsme zřídili i Facebookovou stránku, kde v průběhu tábora zveřejňujeme fotky z jeho dění a informujeme i všem důležitém.

Podrobné informace a objednávku najdete na webu www.sikland.cz

Šiklův MlýnDěti se nám na tábor rády vrací a mnoho rodičů využívá i kombinace tábora s dovolenou. Děti tráví týden v táboře, který končí nedělí a rodiče si s nimi pak ještě pár dní v areálu zůstanou. Děti jim rádi ukazují, cítí se a areálu jako doma a rádi rodičům ukáží, co zažily a naučily se.
Nabídka pobytů a pobytových balíčků pro rodiny je připravena tak, aby si vybral každý. Ubytování různého typu od kempu až po komfortní hotel, široké spektrum zábavy a služeb a velmi oblíbené „balíčky“ zábavy, kdy získáte za výhodnou cenu mnoho atrakcí i programu.


Kompletní nabídku Šiklova mlýna najdete na www.sikland.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí:

Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
Dobrodružný, jezdecký nebo anglický letní tábor v Šiklandu si vaše děti užijí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !