8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fantastické bonbóny od 26.8. 2013

26. 08. 2013 | Televizní tipy
V reality show Fantastické bonbóny s datem 26.8. 2013, ze které se sbíhají sliny, musí šéfka sladkého impéria vyvážit kariéru s osobním životem. Hromady gumových bonbónů, karamelové hory a konfety visící ze stropu...

Tak se dá stručně shrnout reality show „Fantastické bonbóny“, ze které se sbíhají sliny. Podívejte se do zákulisí obchodu v Los Angeles, který připomíná království Willyho Wonky z Karlíka a továrny na čokoládu, a staňte se svědky toho, jak její hlavní hrdinka buduje sladké impérium k nakousnutí.

Fantastické bonbóny od 26.8. 2013Fantastické bonbóny – 26.8. 2013:


Šéfka Jackie Sorkin a její tým se snaží klientům splnit každé přání. Výsledkem jsou neuvěřitelná sladká překvapení. Běžné laskominy se přímo před očima mění v umělecká díla třeba v podobě šatů vyrobených jako dárek k doslova sladkým šestnáctinám.

Jackie plánuje rozšířit své impérium a pustit se do ještě náročnějších projektů. Zároveň ale musí brát ohled na své manželství a povinnosti matky. Vždyť druhé dítě už je na cestě! Na to, že je Jackie workoholik, mají její rodiče svůj vlastní názor. Jenže pokud to znamená splnění všech sladkých snů, Jackie je ochotná riskovat i úplné zhroucení.

Sledujte Fantastické bonbóny již v pondělí 26.8. 2013 na Prima Love

Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !