Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holky jsou v pořádku

3. 03. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh se stal v rodině mé kamarádky, která mi ho nedávno vyprávěla. Rodiče kamarádky měli již jedno dítě, a to syna. Vždy chtěli dvě děti, a tak když byl synek větší, dohodli se, že zapracují na bráškovi nebo sestřičce.

Kamarádčina maminka si přála holčičku. Po krátkém čase zjistila, že čeká miminko a hrozně moc se na něj těšila. Kamarádčiny rodiče pomalu nakupovali vše potřebné pro miminko. Tenkrát ještě nebyly ultrazvuky, a tak nakupovali vše v neutrálních barvách, že něco do barvičky pohlaví koupí, až bude miminko na světě.

Když nastal čas, odvezl kamarádčin tatínek maminku do porodnice. Tenkrát tam samozřejmě nemohl zůstat, a tak byl poslán domů s tím, že až se miminko narodí, sestřička zavolá. Když sestřička volala, že holky jsou v pořádku, byl štěstím bez sebe a druhý den se vydal do porodnice.

Když zaklepal na sesternu a chtěl vědět více, než co mu sdělila sestřička po telefonu, sestřička mu opět sdělila, že holky jsou v pořádku a že se mají čile k světu, a maminka že je také v pořádku. Tatínek se zarazil a na chvíli zůstal jen strnule stát a zírat a zeptal se, jak to sestřička myslí, že holky? Sestřička pohotově odpověděla, že mají dvojčátka. To nikdo nečekal a nevěděl. V hlavě se mu honila spousta otázek; jako že už mají kočárek jen pro jedno miminko, veškeré oblečky pro jedno miminko a že ani neví, jak dvě děti uživí a kde budou bydlet, protože měli malý byt. Nakonec byl ale rád za dvě zdravé holčičky, a když všechny tři přišly domů, nebyl čas přemýšlet nad tím, jak a co bude.

Byt si nakonec vyměnili s rodiči, kteří měli větší byt a byli tam sami dva. Dnes je dvojčatům třicet let a jejich maminka i tatínek dodnes vzpomínají, jaké to bylo překvapení, když čekali jedno dítě a narodily se dvě. Kamarádka je ráda, že má dvojče a je mezi nimi velké citové pouto.

Lipsas - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
už som také príbehy tiež zachytila Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dceři bude 29 let a když jsem jí čekala na ultrazvuku jsem nebyla, u nás nebyl.
Je to divné,že nepoznali dvojčata, když poslouchali ozvy dítěte, tak museli slyšet dvě srdíčka,ne?
Hlavně, že vše dobře dopadlo a děti jsou zdravé a mají se rády.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě je 28 let a mamka říkala,že když mě čekala,tak ultrazvuky nebyly v každé v nemocnici ,byla to prý na tehdejší dobu ještě "vymoženost".Ultrazvuk měla nejblíž v Brně a tam ještě doktoři posílaly jen tehdy,když bylo podezření,že něco není v pořádku.
Obrázek uživatelky
profil
by doktor nepoznal, že jsou dvě? Já mám 30-ti
letého syna a na ultrazvuku jsem byla. No asi je to různé...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles