8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jako malý klokánek

11. 09. 2009 | Praktické rady
Je pryč doba kdy rodiče odkládali svoje děti do jeslí. Moc dobře si totiž uvědomujeme, jak důležité jsou první roky života. S nosítkem můžete své ratolesti věnovat veškerou péči a blízkost. Také pro aktivní rodiče nebude dopravní prostředek či schody žádný problém, navíc ocení volné ruce a možnost pohybu, kdy i malý „nošenec“ může zkoumat okolí a usnadníte mu tak adaptaci na vnější svět.

Váha tzv. měkkých nosítek je minimální, jsou skladnější než krosna, daleko pohodlnější a vysoce bezpečné, jelikož nemají žádnou kovovou konstrukci, která by mohla miminko zranit. Díky blízkému kontaktu vašeho těla s dítětem se výrazně nemění těžiště a nošení tak není fyzicky zatěžující.

Miminko v nositkuMůžete si vybrat nosítko, u kterého integrovaná zmenšovací vložka umožňuje přepravovat miminka už od narození. Při správném dotažení nosítka, vytváří  jeho materiál pevnou oporu páteři. Dítě je v něm v poloze do klubíčka s nožkami pokrčenými do písmene M, což je pro něj přirozená a velice příjemná poloha. Miminko se tak cítí jako v bříšku, stále slyší známý tlukot srdce, teplo, uklidňující houpání a blízkost matky. Proto není divu, usne-li dítě v nosítku. Pro tento případ je zde také kapucka pro fixaci hlavičky.

V pozdějším věku se dá použít pro nošení dítěte na boku či zádech a je-li potřeba, dá se nastavit zádová opěrka, kterou lze jednoduše pomocí zipu přizpůsobit růstu dítěte.

Moderní doba si žádá atraktivní design, jednoduchost a praktičnost. Jedno z těchto hesel také naplňuje možnost praní v pračce při teplotě 30°C. Přizpůsobit se dá i bederní pás, který nastavitelný až do délky 140 cm. Všechny přezky a spony mohou být  podloženy polstrováním, aby netlačily, přezka bederního pásu pak má trojité jištění.

Zdroj: MAMAJAINFO

Sixtie
ChytraZena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak já měla klokanku na první dceru - a hrůza, už nikdy v životě, popruhy řežou do ramen, a bolely mě z ní záda.
Teď na druhou dceru jsem si pořídila šátek, a nemůžu si ho vynachválit. Lze používat ihned od narození (úvaz kolébka) až do tří let věku dítěte, kdy se dá nosit v různých úvazech - na boku, na zádech..... Navíc u nosítka se mi nelíbí, že dítě je pořád ve svislé poloze - což mi u novorozence nepřijde moc ideální k páteři.
Jsem velice spokojená, chodíme s ním do školky, do obchodu, k doktorce, nemusím se nikoho doprošovat, aby mi pomohl s kočárem do autobusu nebo tramvaje, vystačím si sama.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles