8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 13.8. 2013

13. 08. 2013 | Televizní tipy
2. díl pořadu Křižovatky života vypráví o tom, jak matka v pubertě dělá potíže. Sledovat jej můžete v úterý 13.8. 2013. Jana (17) bydlí společně s matkou Helenou (36) a sestrou Lídou (12) v činžovním domě v Brně. Helena je na podpoře, ale nechce se spolehnout jen na pomoc od státu, a tak čas od času pomáhá v domově důchodců. Otec dětí v 2. dílu pořadu Křižovatky života s datem 13.8. 2013 neplatí alimenty.

Před půl rokem vyšlo najevo, že Jana je v pátém měsíci těhotenství, což byl pro Helenu šok. Helena měla první dítě v 19 letech a pro svoje dcery si přála lepší život. Když Jana matce řekla o těhotenství, byla si jistá, že si chce dítě nechat. Helena slibuje, že jí bude pomáhat a že do té doby, než bude Jana plnoletá, bude fungovat jako poručník. Taková je domluva s odborem sociální péče.

Křižovatky života 13.8. 2013Osmnáctiletý nezaměstnaný otec Jarda v 2. dílu pořadu Křižovatky života s datem 13.8. 2013 naprosto ignoruje, že je otcem čtyřměsíčního Michala. Nepomáhá Janě a kontaktu se synem se vyhýbá. Heleně to velmi vadí. Jana naopak Jardu navzdory tomu, jak se chová, stále miluje. Kvůli Jardovi se matka a dcera často hádají.

Jana totiž místo mateřských povinností raději tráví čas se svým přítelem a dítě zanedbává. Bude mít matka úspěch a probudí ve své mladé dceři mateřské instinkty – dříve, než zcela opustí své dítě? To uvidíte v 2. dílu pořadu Křižovatky života s datem 13.8. 2013.
ČR 2013. Režie: Jaroslav Fuit.

O pořadu Křižovatky života:


Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Prima family reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky například toho, jak mladá dívka hledá své biologické rodiče, exmanžel-kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezření z pronevěry a mnoho dalších, pohnutých osudů.

Sledujte 2. díl pořadu Křižovatky života v úterý 13.8. 2013 od 20:15 na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !