8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 14.8. 2013

14. 08. 2013 | Televizní tipy
3. díl pořadu Křižovatky života vypráví o tom, jak nezaměstnaný žaluje dceru o výživné. Sledovat jej můžete ve středu 14.8. 2013. Lídě Regnerové je ve 3. dílu pořadu Křižovatky života s datem 14.8. 2013 37 let a se svým mužem Petrem (38) a s patnáctiletou dcerou Majkou žije na pražském předměstí.

Uplynulé dva roky byly pro vyučenou kadeřnici úspěšné – s pomocí svého muže se jí podařilo vzít si půjčku a splnit si dávný sen – otevřít vlastní kadeřnický salon. Lída investovala hodně práce, času a peněz, aby si v domovské čtvrti vybudovala svůj malý podnik. A povedlo se. Kadeřnici Lídu tady znají a má tu dobré jméno.

Křižovatky života 13.8. 2013Její manžel Petr pracuje v nemocnici jako ošetřovatel. Svou ženu obětavě podporuje. Rodina se před pár týdny dokonce přestěhovala do vlastního domku. Regnerovi vedou harmonický rodinný život... – ale jen do té chvíle, než se do kadeřnictví jednoho dne nečekaně vpotácí Lídin opilý otec Tonda (65), se kterým nepromluvila již dvacet let. Vrávoravě, ale sebevědomě přejde ke kase a pokouší se ji otevřít. Přitom huláká, jak je na svou dceru pyšný, že ona to aspoň někam dotáhla.

Když Lída ve 3. dílu pořadu Křižovatky života s datem 14.8. 2013 vidí, že se její otec neuklidní, vyběhne ven, aby požádala o pomoc majitele kiosku za rohem. Ne dost na tom, že otec odehnal vyplašené zákaznice – co když ještě poničí zařízení nebo ukradne peníze?

Společně s přivolaným majitelem kiosku se jí podaří vzteklého, opilého muže ze salonu vyhodit. Tímto výstupem ale problémy s otcem nekončí. Zažaluje svou dceru o výživné. Bude muset Lída platit na svého otce, který už delší dobu pije na dluh? To uvidíte ve 3. dílu pořadu Křižovatky života s datem 14.8. 2013.
ČR 2013. Režie: Róbert Šveda.

O pořadu Křižovatky Života:


Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Prima family reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky například toho, jak mladá dívka hledá své biologické rodiče, exmanžel-kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezření z pronevěry a mnoho dalších, pohnutých osudů.

Sledujte 3. díl pořadu Křižovatky života ve středu 14.8. 2013 od 20:15
na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !