8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska na první pohled

22. 10. 2011 | Vaše příběhy

Bylo mi 21, byla jsem zklamaná po prvním rozchodu s klukem a říkala jsem, že už nikoho nechci. Bydlela jsem v malé vesnici, kde každý nový člověk byl  pro mladé rozptýlením. Dokážete si představit to haló, když k nám na vesnici přijela parta vojáků na výpomoc při žních. Všechny holky od 12 výš se denně  promenádovaly před jejich ubytovnama vymóděné jak na bál. Mě to nezajímalo, byla jsem starší a připadalo mi to úplně trapné.

Jednoho dne večer jsem se s kamarádkou šla projít a procházely jsme okolo autobusové zastávky, kde se v té době scházela všechna mládež a když na nás volali, tak jsme se s nimi zastavili. Chvilku jsme pokecali a pak že už půjdeme, když přišli mezi nás vojáci. Jeden z nich se moc nebavil, jen koukal, ale tak krásnýma očima, že mě to nutilo pořád se na něj dívat. "Ten by stál za hřích," pomyslela jsem si. Jen se usmál, jako by to slyšel a odešel. My s kamarádkou jsme se taky rozloučily a šly domů. Kousek od zastávky někdo seděl na kamenné zídce před hospodou, a když jsme přišly blíž, poznala jsem známého neznámého. Zůstala jsem před ním stát jak přikovaná, jen jsme se dívali jeden druhému do očí a mlčeli. Kamarádce to připadalo dlouhé, tak řekla: "POJĎ UŽ," a já jsem jen opakovala: "No pojď už," ale řekla jsem to přímo jemu a on se zvedl a šel s námi. Cestou jsme si povídali a když jsme vyprovodili kamarádku domů, zůstali jsme sami. Tu noc jsme celou prochodili po vesnici a když svítalo, on musel do práce a já domů, tak jsme se rozloučili, že se uvidíme odpoledne.

Chodila jsem celé dopoledne jak ve snách, pořád mi v hlavě zněl jeho hlas, vybavila jsem si každičký jeho úsměv a moc jsem se těšila na odpoledne. O to větší bylo překvapení, když někdo zvonil a za dveřmi stál on. "Odjíždíme," vyhrkl ze sebe. Vytryskly mi slzy a zmohla jsem se jen na otázku "Proč?" "Odveleli nás. Rychle mi napiš adresu a já se ti ozvu."

Odjeli a já si říkala, že už ho nikdy neuvidím, proč taky, vždyť jsme spolu byli jen jedinou noc a tu jsme prochodili. Ale přišel dopis, a já se mohla zbláznit radostí. Pak jsme si začali pravidelně psát. Při první dovolence přijel za mnou a já ho představila rodičům, pak podepsal šachtu a jezdil za mnou každých 14 dní, přes celou republiku na víkend. Asi po půlroce jsme se vzali a já se 3 dny po svatbě stěhovala za ním na severní Moravu. Rodiče si dělali legraci, že jedu na svatební cestu, no a já jsem na té svatební cestě už 29 let. Cestou jsme vychovali 3 kluky a těšíme se z 3 krásných vnoučátek. Když jsme počítali dny, které jsme byli spolu před svatbou, bylo jich 36.


Autor:bobalka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
I mému životu je příběh podobný, přiznám se, že jsem si myslela, že jsem do manželství vjížděla rychlíkem, ale oproti vám to byl courák, těch dní, co jsme spolu byli před svatbou bylo o pár víc, letos to bylo 30 let, co jsme se poznali.
Obrázek uživatelky
profil
príbeh podobný môjmu Smajlík Málokto z dnešnej generácie bude mať takéto pekné spomienky.
Veľa šťastiaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík moc krááásný příběh Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc hezký příběhSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík až slza mi ukápla. Moc štěstíka vám přeji.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles