8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maruška z Kyjova toužila po roli v dalším muzikálu

11. 04. 2010 | Televizní tipy

Finalisté soutěže Robin Hood – cesta ke slávě se byli ve čtvrtek podívat v Divadle Kalich na muzikál Touha. Jeden z nich – první vyřazený Robin Peter Veslár – v něm totiž hraje v company. Na jevišti nakonec stál nejen Peter, ale objevila se tam taky Marie Blahynková, první vyřazená Mariana.

 

Když Maruška v neděli večer ze soutěže vypadla, mrzelo ji, že už blíž nepozná zákulisí vzniku muzikálu a nebude stát na jevišti. Jejího postesknutí se chytili další finalisté Jan Kříž a Petr Novotný a rozhodli se připravit pro ni překvapení. „V muzikálu je jedno místo – scéna konkurzu –, kam se dají dobře vpašovat na jeviště lidi, kteří tam nemají být. Už se tam takhle objevili třeba Bára Basiková nebo Mojmír Maděrič,“ říkali kluci, když překvapení plánovali. Netušili, že čtvrteční Touha bude překvapení plná.

 

„Dobrý den, já jsem Maruška z Kyjova,“ představila se Marie Blahynková Daliboru Gondíkovi a Ivanu Vodochodskému, kteří v představení hrají režiséra a autora, když přišla na jeviště. „A něco jsem vám přinesla,“ pokračovala a podala jim láhev slivovice. Ivan Vodochodský hned okoštoval a ztuhnul, protože byla pravá a pořádně silná. Maruška pak zazpívala a s vyjádřením, že je pro jejich potřeby příliš talentovaná, zase z jeviště odešla.

 

Jaké to bylo zahrát si takhle nečekaně v muzikálu? „Neměla jsem trému, byla to legrace. Domluvili jsme se, jak to bude přibližně probíhat, ale něco byla improvizace,“ svěřila se Marie. Radost jí trošku zkazilo jen to, že nehrál Jiří Korn, jak bylo původně v plánu. „Prý onemocněl, což je škoda. Strašně jsem se těšila, že se s ním po představení setkám. Je to můj nejoblíbenější zpěvák a cédéčko, které nahrál se skupinou 4Tet, strašně často poslouchám.“

 

Trochu netypické představení Touhy plné narážek a improvizovaných vsuvek si užívali nejen diváci a finalisté, ale i sami herci. „V každém představení někdo vymyslí něco vypečenýho na kolegy. Například Martin Pešek, který hraje trochu úchylnýho člena company, ve scéně konkurzu pokaždé hodně improvizuje a vždycky ji hraje trochu jinak. Ale to, co předvedl dneska, byl vrchol. Nechal se inspirovat nejen Maruškou, čímž nás s Ivanem naprosto dostal, ale i chystaným muzikálem Robin Hood. Ta scéna byla díky němu snad o deset minut delší, než má být. Musím říct, že tohle představení bylo ještě vypečenější než silvestrovský,“ vysvětloval se smíchem Dalibor Gondík.

 

Finalisté se shodli, že pro ně bylo zajímavé představení vidět i proto, že se teď na muzikál a všechno, co s ním souvisí, dívají po zkušenostech ze soutěže trochu jinýma očima. „Strašně rádi bychom tu viděli i další kusy, třeba Jacka Rozparovače,“ dali se slyšet.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !