8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepříjemný řidič autobusu

10. 09. 2011 | Vaše příběhy
Protože bydlím na vesnici a nemám auto, často jezdím do města autobusem. Vlastně jsem tam téměř každý den. V nedalekém městě mám totiž většinu přátel a můj malý úžasňák se může batolit mezi dětmi mých kamarádek, což je skvělé. Bohužel se čas od času ocitnu ve velmi nepříjemné situaci, kvůli kočárku.

Nejhorší se mi stala asi před dvěma týdny. Autobus, který měl jet v jednu, nejel, nevím proč, zřejmě měl nějakou poruchu. Musela jsem tedy jít domů a počkat, až pojede autobus ve čtyři. Před čtvrtou hodinou jsem se odebrala s kočárkem na zastávku. Nikdo tam nečekal, autobus o čtvrté využívalo velmi málo lidí, často nikdo.

V ten den jsem jela autobusem jen já a můj synek. Přijela jsem tedy k zadním dveřím, abych si tam nachystala kočárek a šla si koupit lístek. Když jsem zaplatila, zdvořile jsem se zeptala řidiče, jestli by byl tak hodný a pomohl mi s kočárkem.

Jeho odpověď mě naprosto šokovala. Řekl mi, že když už jsem si toho sopla- jak řekl - udělala, tak si s ním mám teď i poradit. V tu chvíli jsem úplně oněměla a když jsem se po několika vteřinách vzpamatovala, sklesle jsem odkráčela ke kočárku a s vypětím všech sil ho tahala nahoru. Ještě jsem byla na schodech a pak řidič zavřel dveře a rozjel se.

Měla jsem co dělat, abych udržela rovnováhu a nestalo se něco malému. Řidič vypadal velice spokojeně a já byla vzteky bez sebe. Nešlo mi do hlavy, co je tohle za člověka. Naštěstí na konečné mě čekal kamarád a ten mi rád s kočárkem pomohl. Když jsem mu vyprávěla, co se mi právě stalo, ihned to nahlásil a já už toho nepříjemného chlapa neviděla. 

Abych byla upřímná, ještě pořád nemůžu uvěřit, že se opravdu něco takového může stát a že opravdu mezi námi jsou takoví lidé...

Autor:Dorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
TAKY JEZDÍM S KOČÁRKEM DO MĚSTA A NEJHORŠÍ JE KDYŽ CESTUJEME VLAKEM ZA LEKAREM TU U NAS NA VLAKOVOM NADRAŽÍ JSOU SCHODY TAKZE SAMA NEMAM ŠANCI KOČÁREK VYNÍST JEDNOU SME TAKLE ŠLI A POPROSILA JSME PÁNA JESLI BY BYL HODNEJ A POMOHL MI NO ON MI UPLNE V KLIDU FLEGMATICKY ODPOVEDEL ŽE SI UŠPINÍ KALHOTY A NA POTVORU NIK JINY NESEL TAKZE SME SE OTOCILI A SLI DOMU DRUHY DEN SI MUSEL MANZEL BRAT VOLNO ABY MI ME SPREVADZEL ABY JSEM SE NEMUSELA LIDEM PROSITSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já bych na svoji povahu toho řidiče z toho autobusu asi vytáhla!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles