Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obědy v restauraci

24. 01. 2012 | Vaše příběhy
Manžel je živnostník a protože mnohdy pracuje celé dny, svačiny z domova mu nestačí a tak se často někde staví na oběd. Měl rád jednu restauraci, která změnila majitele a po pár zkušenostech tam už manžel nechodí. První příhoda se stala, když tam manžel šel na oběd a objednal si vepřový guláš, který má moc rád.

Guláš vypadal dobře a tak se do něj manžel s chutí pustil, a když začal žvýkat maso, zjistil, že mimo vepřového jsou v guláši i játra. Manžel nejí játra, ledvinky a vůbec žádné vnitřnosti a tak mu z toho nebylo nejlépe. Protože manžel je člověk, který nikdy nenechá nic jen tak, chtěl si nejdřív stěžovat, proč jsou ve vepřovém guláši i játra, když na lístku nebyly napsané, ale protože věděl, že někdo to tak dělá, tak mlčel. Snědl jen knedlíky s omáčkou a snažil se vybrat jen vepřové maso.

Když šel do této restaurace podruhé, objednal si nejdřív polévku. Když ji začal jíst a nabíral ji na lžíci, najednou nabral velkou masařku. I tentokrát mlčel, protože si říkal, že se to prostě stát může, i když by samozřejmě nemělo. Vypil jen limonádu a po placení odešel. Po třetí a naposledy, kdy se vydal do této restaurace, si objednal jeho oblíbenou kachnu se zelím a knedlíkem. Když si jídlo objednal, servírka se omlouvala, zda mu nebude vadit houskový knedlík, že bramborový jim už došel. To manželovi vůbec nevadilo a tak si dal houskový knedlík.

Když mu jídlo přinesli, s chutí se do něj pustil. Manžel má ve zvyku nejdřív všechny knedlíky obrátit, aby se trochu "vymáchaly" ve šťávě nebo jak on říká - socu, a tak nejdřív všechny knedlíky obrátil a když obracel poslední, zjistil, že je celý spodek od rajské omáčky. Hned mu bylo jasné, že ho před ním už někdo měl, ale samozřejmě ne s kachnou, ale s rajskou omáčkou, která byla také v nabídce. To už manžel nevydržel a při placení to řekl. Od té doby do této restaurace nešel.

Později se od různých známých, kteří měli podobné zkušenosti s touto restaurací, dozvěděl, že spoustu z nich dostalo knedlík od rajské omáčky a manželův kamarád mu vyprávěl, jak to zjistil, a tak ještě s jedním kolegou napíchali do knedlíků, které už nedojedli, párátka a pak jim známí vyprávěli, jak do této restaurace už nikdy nevkročí, že měli v knedlíku napíchaná párátka. Tuto restauraci má už naštěstí jiný majitel a to je úplně o něčem jiném. Když to manžel vyprávěl při posezení s přáteli, tak jsem se smála, ale kdybych dostala ke kachně knedlík od rajské omáčky, které už přede mnou měl někdo na talíři, jistě by mi do smíchu nebylo.

Lipsas - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Použité knedle .... :( to souhlasim to je moc, sama dělám v hostinci ...f Ale najít mouchu v jídle a mlčet ? nemysl. lidé se ptají i na jídlo s jinou přílohou ... že to není to co chtěli ... moucha v jídle? sklenka od rtěnky se může stát, protože spel boy neumí vyčistit i super drastické chemické rtěnky, z vlastní zkušenosti .... když dostanu sklenku od rtěnky ... je to známka o její kvalitě a ..... nevšimnout si ... nestává se, ale stane se občas. Mnohdy skleničku vyleští a stejně tam ten šmejd je.
Obrázek uživatelky
profil
tak to bych asi nevydýchala. Já když jím v restauraci, beru si na jídlo brýle. Mám ráda čistotu a rozhodně bych knedlík od rajské omáčky s kachnou jen tak nepřešla. Pozvala bych hygienu!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to byla hrozná restaurace...Já jsem pro domácí stravu,ale taky na dovči jdeme pojíst,nebo máme pobyt s jídlem..to bych asi nerozdýchala...a určitě bych to ani neplatila a víckrát bych tam nešla. Já měla zase jednou hrníček od rtěnky....upozornila jsem a přinesli jiný...
Obrázek uživatelky
profil
Ja by som nereklamovala "už použitú knedľu" až pri platení, ale hneď po zistení tejto skutočnosti a je dosť pravdepodobné, že pri opakovanej nespokojnosti by som na ich poslala inšpekciu z hygieny. No a určite som tam už nikdy neišla a každého, kto by tam chcel ísť by som odhovorila. Správy sa šíria rýchlosťou blesku a myslím že o pár dní (týždňov) by v tej reštike už nemali koho obsluhovať.
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsaný příběhSmajlík

Je to hrozné,co lidi udělají pro peníze. Do takové restaurace bych už také nevkročila
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles