8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čeřínek fest 2012 je multižánrový rodinný festival

18. 07. 2012 | Kultura

V letošním roce se opět snažíme dramaturgicky více přiblížit, již avizovanému Mnohožánrovému rodinnému festivalu Čeřínek fest 2012. Na dvou pódiích se představí devatenáct hudebních souborů. Mezi ty nejznámější patří  Wohnout, Arakain, Škwor, Imodium a Lety mimo.

Velkým překvapením festivalu Čeřínek fest 2012 by měla být skupina Queens of everything, jde o rock´roll  propojený country a punkem. Jejich písničky nenechají stát bez pohybu ani starší generace. Dále zde máme kapely z regionu jako např. Indienami a El´brkas. Letos zde máme i kapelu postižených z Havlíčkobrodska - Benebend.

Čeřínek Fest 2012Hudebním programem festivalu Čeřínek fest 2012 vás bude provázet Vašek Bláha ze skupiny Divokej Bill, který zde zároveň účinkuje se svou druhou kapelou Medvěd 009. Já – Jurda se k němu občas připojím. Navíc Vašek Bláha nebude z kapely Divokej Bill sám, kdo zde zahraje. Já tady hraju na basu se skupinou Hak-mak, která nedávno přišla o baskytaristu. Jelikož byla napsaná v programu a zbytek skupiny měl zájem se zúčastnit, dopadlo to takhle. 

Teď lehce přiblížím tu druhou polovinu festivalu Čeřínek fest 2012. Budou zde divadla jak loutková tak i hraná, takže jak pro děti, tak i pro dospělé. Pro obě tyto věkové skupiny tu máme letos i dvě takové atrakce. Jednou je Aquazorbing. Jsou to nafouknuté dva metry v průměru koule, v nichž se pohybujete v bazénu 6x8 metrů, na hladině vody.

Další, je trať pro Off-roadová autíčka na vysílačku. Pro děti nebude na festivalu Čeřínek fest 2012 chybět dětský koutek a dílny zručnosti. Budou zde batikovat oblečení, tašky atd. Také budou barvit sádrové odlitky zvířat a navlékat korále.

Z této části festivalu Čeřínek fest 2012 se těším nejvíce na pokus o vyrobení největší pizzy, která by měla mít okolo dvou metrů v průměru. Její výroby by se měli zúčastnit převážně děti a to od míchání těsta, krájení ingrediencí, zdobení až po porcování a samotnou konzumaci. V případě dosažení rekordu, děti obdrží certifikát držitele českého rekordu. Chtěl bych zdůraznit, že míchání těsta začne ve 13 hodin, tak tu buďte opravdu včas, ať mají vaše ratolesti zážitek a užijí legraci.

Letos máme na festivalu Čeřínek fest 2012 i více stánků, které budou nabízet vše, od míchaných nápojů, točené zmrzliny, palačinek, cukrové vaty, přes čínské nudle, až po grilovaná masa a klobásy. I stánků s festivalovým zbožím - jako brýle, trička, náramky a šperky z oceli, zde bude opravdu více než jindy.

Na festival Čeřínek fest 2012 bude Čeřínek Fest 2012jezdit autobus od 12.30 každou hodinu a to z parkoviště supermarketu BILLA v Jihlavě a do 19.30 hod. Autobus po cestě zastavuje u žel. stanice Kostelec u Jihlavy a to vždy patnáct minut po odjezdu z Jihlavy. První 12.45 …..19.45  Zpáteční autobusy začnou jezdit po skončení poslední skupiny a to ve 02.00 hod. Program festivalu Čeřínek fest 2012 tímto ale nekončí od 02.00 hod. začne After party.

Parkování a stanování je zdarma, ve stanovém městečku je pitná voda. Areál je z velké části zastřešen, a to až pro tisíc lidí v případě nepříznivého počasí. Vstupenky se dají koupit v obvyklých předprodejích a je možné je koupit i přes internet. Vstupenka na festival Čeřínek fest 2012 pro dvě osoby stojí 399,- obyčejná 250,- Kč a na místě 299,- Kč. Děti do dvanácti let mají vstupné zdarma.

A co bych všem vzkázal? Budujte u dětí vztah ke všeobecné kultuře a trávení společného času s rodinou. Jděte jim příkladem, alespoň jednou za rok a nenechávejte je doma.

 

Festival Čeřínek fest 2012 začíná 20.7. 2012.

Zdroj, foto: Čeřínek Fest

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkto koukám - to výletní místo mých dětských let....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles