Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozvání na kávu

23. 04. 2010 | Zajímavosti

Obvyklé pozvání od dobré kamaradky vždy potěší a zvlášť když víte, že je to člověk, který má vždy něco zajímavého a nového nabídnout, protože má neuvěřitelný přehled o věškerém dění, i když je dost vytíženou matkou tří kluků. Probíráme různá témata, běžná ženská, jako jsou diety, zdravá výživa a detox, jejichž pravidla teoreticky známe a striktně se jimi neřídíme. Jako obvykle jsem si řekla o kávu 3 v 1 jako pije většina žen, chuť vynikající a ještě se dozvídám, že si nejen pochutnávám, ale i nezatěžuji svoje tělo škodlivinami.

Zdravé výrobky většinou nemají skvělou chuť, ale teď bych skoro nechtěla věřit, že popíjím jednu z nejkvalitnějších arabica káv s přídavkem houby Ganoderma neboli Reichi, čekala bych typicky houbovou chuť, příjemně mě překvapí i kombinace sójové smetany a třinového cukru, kterou káva 3 v 1 obsahuje.

Okamžitě se zajímám, kde se  k tomuto dostala a hlavně jak...odpovídá mi, že vlastně náhodou, jak to tak bývá...paní, se kterou se seznámila při svych obchodních aktivitách, ji velice mile překvapila svym mladistvým vzhledem, když měla možnost nahlédnout do jejich pracovních záznamů a všimla si jejího rodného čísla, které prozrazovalo skutečný věk.Tajemství této chutné kávy spočívá v použitych ingrediencích, které nezatěžují organismus a nezakyselují, naopak čistí a detoxikují.

Paní totiž měla kdysi velké zdravotní problémy a lékařům se moc nedařilo bojovat s často opakujícími záněty v těle. Nejhorší kombinace je prý kofein s bílým jedem neboli cukrem a tučnou smetanou, kterou pije většina z nás. Někde, už ani nevzpomínám kde, jsem se dočetla, že káva vlastně vděčí svému aromatu plísním, které obsahuje, a tak vzniká její typická vůně. Možná na tom asi něco bude, protože když zaliji logrem z kávy květináč s pokojovou roslinou, do druhého dne se plíseň skutečně vytvoří. No raději ani nemyslet, jestli se totéž děje i v lidském těle, ale je to opravdu dost pravděpodobné, když nad tím takto přemýšlím... Zdraví opravdu máme jen jedno a já jsem vděčná, že jsem poznala skvělou kávu s Ganodermou, která neškodí tělu,  naopak, jako ta běžná z komerční reklamy, která sice chutná, ale zakyseluje organismus tiše a pomalu, ubírá energii, i když ji sice hodně rychle dodá, ale taky rychle mizí její účinky.

Elenal - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bývávala jsem silná kafařka, jiná mi nikdy nechutnala než poctivý turek, dnes již po kávě, mimo návštěv, moc nesmutním, piji čajíčky s houbou reishi.
Obrázek uživatelky
profil
Také kafe s kofeinem nepiju, jen kafe lehké obilninové...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
http://gano.dxneurope.eu/ganoderma
To zní slibně asi si ji tady objednám.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles