8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První lásky

12. 10. 2011 | Vaše příběhy
S úsměvem vzpomínám na první projevy náklonnosti chlapců k mé osobě. Ty školkové nepočítám. Jako žačka jsem byla velmi zaujatá a soustředěná na školu. Nosila jsem dlouhé vlasy, vždy zapletené do copu. Od páté třídy jsem nosila brýle a sedávala v prvních řadách.

Snažila jsem se ze všech sil, abych ve škole vše pochytila a doma se nemusela učit. Nebyl čas. Třikrát týdně jsem měla tréninky v házené a víkendy jsme jezdili na soustředění a zápasy či turnaje. Přijížděli jsme někdy hodně pozdě večer a to už jsem se těšila do postele. A tak jsem se snažila být vzorná studentka. Jojo, říkali mi šprtka. Byli to blbečci.  A proto mne zájem chlapců překvapil.                                                                                     

Tehdy o přestávce jsem stála na chodbě u dveří a sledovala příchod paní učitelky. V tu chvíli ke mně přistoupil chlapec z naší třídy, černovlasý, postavou menší o několik stop než já. „Nechtěla bys se mnou chodit?“ Tupě jsem se na něj podívala a zakřičela na celou chodbu a třídu:“Nééé!“ Chudák kluk, stáhl se do ústraní a nikdy už se o podobnou akci nesnažil. Poté chodil na stejný gympl jako já, ale nikdy už to nezopakoval, ač vím, že zájem z jeho strany byl.

Dnes, když si na tu příhodu vzpomenu, tak je mi ho líto. Já jsem tehdy ještě o kluky zájem neměla – škola, házená, házená, škola – to bylo v mé hlavě a bylo to mým vesmírem. Jinak kdybych možná měla více volného času a podívala se kolem sebe, možná že bych mu tenkrát řekla – JO. Jenže neřekla.  Až o rok později se ve mně probudily hormony a já si více začala všímat druhého pohlaví. Líbil se mi jeden blonďatý klučík v naší třídě, Zdenda.

Chodili jsme spolu domů ze školy a bylo vidět, že se mu líbím. Své nejlepší kamarádce jsem to tehdy neřekla. Až jednou při cestě domů mi chlapec povídá: „Budeš se mnou chodit? S Martinkou jsem se rozešel.“ Bum, cože? Ráno jsem to hned své kamarádce Martince řekla a bylo mi líto, že věděla, že to bylo kvůli mně. Ale já nevěděla, že spolu chodili - neřekla mi to. Také mi nic nevyčetla, jen pokrčila rameny. Ale já už jsem se Zdendou chodit nechtěla, i tak jsem měla pocit, že jsem kamarádku zradila – neúmyslně.  Posílal mi zamilované dopisy až do deváté třídy, ale nic víc se neodehrálo. Mně se zájem líbil, ale už jsem s ním chodit nechtěla. Měla jsem již větší cíle – kluky z gymplu. Ale o tom až jindy. A tak ty mé první lásky moc dobře nedopadly.

Chytra - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !