Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Půlnoční překvapení

22. 10. 2011 | Vaše příběhy
Bylo 13. února, kdy sníh se třpytil pod každou lampou, která lemovala panelák, ve kterém jsme se připravovali na sestřin maturitní ples.  Přípravy se schylovaly ke konci a já šla napřed, abych nastartovala auto a pokusila se v něm vytvořit teplo.

Cestou na parkoviště jsem však potkala našeho podivného souseda, který se k nám nedávno přestěhoval do sedmého patra. Je trochu oplzlý a má tendence navazovat komunikaci hlavně se ženami. Pozdravila jsem ho a on mě. Usmál se a já si v podpatcích popoběhla, abych se k autu dostala dřív, než jsem původně měla v plánu.

Po chvíli rodina přicupitala a my vyrazili směr Ústí nad Labem! Slavnostní zahájení už bylo v plném proudu. Sestra byla nádherná, byla jako slunce, které ozařovalo celou noc, zpovzdálí jsme ji pozorovali, jak si odhodlaně kráčí uličkou pro šerpu ke svému třídnímu učiteli. Program celého večera byl bohatý. Barmanská show, travesti skupina, akrobatický rokenrol, sólo maturantů s rodiči, půlnoční překvapení a samozřejmě afterparty. Protancovali jsme celý večer a já měla pocit, že z těch podpatků každou chvíli přijdu o nohy.

Rozloučila jsem se a sestře popřála, ať si zábavu užije až do bílého rána. Když jsem se dobelhala k paneláku, tak jsem se střetnula se svým „oblíbeným“ sousedem. „Odkud jdete takhle sama pozdě večer? “ zeptal se. Odvětila jsem: „Z plesu!“ Strávit s ním čekání na výtah a svézt se s ním až do sedmého patra mi přišlo sáhodlouhé a otřesné.

Nakonec jsem skončila jen u vyprávění zážitků z večera. Když už jsme byli téměř nahoře, prudkým pohybem sáhl rukou do místa, kde byly nainstalované laserové clony, které vlastně brání, aby se za jízdy lidé nepřiblížili ke stěně výtahové šachty. Výtah se zasekl a soused se na mě potutelně usmíval. „Bojíte se?“ ptal se. „Nebojte! Ale příště sama raději nechoďte, nikdy nevíte, co se může takové pěkné slečně, jako jste vy, přihodit,“ dodal. A výtah se konečně rozjel. Soused mi popřál dobrou noc a já už odemykala dveře od bytu. Připadalo mi, že místo půlnočního překvapení jsem si spíš prožila nekončící noční můru.

wyonkeey - čtenárka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
stejná kaskadérka,znám tyhle situace.Zatím se mi nic nestalo...asi štěstí...nebo že by už asi roky...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to dobře dopadlo! Ovšem chůze do schodů by byla za dané situace stejně riskantní jako vlézt s ním do výtahu
Obrázek uživatelky
profil
tak to já bych raději šlapala pěšky aspoň do třetího patra a zbytek bych dojela výtahem,do kabinky bych si k němu nevlezla ani náhodou,to bylo riziko jak blázenSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles