Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Kdo se stane Robinem a Marianou?

22. 05. 2010 | Televizní tipy

Den D se blíží. Kdo vyhraje roli Robina a Mariany v chystaném muzikálu Robin Hood? Vše se dozvíte ve velkém finále – v posledním kole castingové show Robin Hood – cesta ke slávě již tuto neděli.

 

Martina Bártová, Míša Doubravová, Martin Kříž a David Weingärtner o hlavní role bojují už od ledna, kdy přišli na první casting. Prošli několika koly konkurzu, absolvovali náročný třídenní tréninkový tábor v Divadle Kalich. Museli dokázat, že umějí nejen zpívat, tančit a hrát, ale že se také umí prosadit ve skupině tanečníků a nezapadnou ani po boku známých muzikálových hvězd.

 

Úplně první přímý přenos začal na konci března společnou choreografií na píseň z High school musical. Stejná skladba otevře i poslední finálový večer. Během ní se na jevišti zase po dlouhé době sejde všech čtrnáct finalistů soutěže. „Pro mě je to první choreografie v téhle soutěži a je to super. Jsem ráda, že jsem něco takového mohla zažít,“ svěřila se Marie Blahynková, která vypadla ze soutěže jako první z dívek. „Setkání se všemi z finálové čtrnáctky bylo příjemné, zavzpomínali jsme si na začátky soutěže. Někteří jsou už ale hodně unavení, tak nám šel nácvik o trochu pomaleji, než by bylo potřeba,“ líčil Honza Kříž.

 

Zbylí čtyři adepti na hlavní role divákům znovu zazpívají i písničky, o nichž jsou přesvědčení, že se jim v minulých kolech nejvíc povedly, nebo které jim přirostly k srdci. Míša Doubravová si vybrala humornou skladbu Mamma I´m a Big Girl Now z muzikálu Hairspray. „Mám ji ráda a taky jsem se na ni nejvíc nadřela,“ přiznala. David Weingärtner předvede skladbu z Muzikálu Vlasy, Honza Kříž se opět promění v rockového zombíka v písničce Hot Patootie/Bless My Soul z Rocky Horror Picture Soul. A co divákům znovu zazpívá Martina Bártová? Dívejte se v neděli.

 

Poprvé zazní na veřejnosti před diváky také skladba přímo z muzikálu Robin Hood. Jde o duet Až se zblázním, který si zazpívají všichni čtyři vítězní finalisté dohromady. „Písnička je duet, tedy rozhovor dvou lidí. Ján Ďurovčík nám vysvětlil některé souvislosti, aby nám byl jasný její význam v muzikálu. Jsem moc zvědavý, jak bude skladba znít, když ji zazpíváme ve čtyřech. Myslím, že by to mohlo být hezké číslo,“ usoudil Honza Kříž.

 

Jak bude skladba Až se zblázním znít v podání horkých adeptů na hlavní muzikálové role, a hlavně kdo z nich se nakonec stane Robinem a Marianou, uvidíte již tuto neděli 23. května ve velkém finále castingové show Robin Hood – cesta ke slávě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !