8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přítel vs. nejlepší kamarádka?

19. 08. 2009 | Vztahy

Není lehké o tomto tématu mluvit, zvlášť, když jste si něčím podobným v životě již prošla. Moc dobře to znáte, milé ženy, potřebujeme mít kolem sebe nějaké človíčky, kteří nám rozumí, vyslechnou nás, poplácají po zádech, udělí nějaké ty – nejlépe babské – rady a řeknou, že všechno bude v pořádku. Tuhle roli samozřejmě lépe zastávají ženy. No, co si budeme nalhávat. Jistě každá z nás má nějakou svou nejlepší kamarádku.

A pak se najednou objeví ON – pan Dokonalý, muž našich snů, dlouho očekávaný přítel, milenec nebo budoucí otec (jak je už všechny v duchu dopředu vidíme). Najednou jde všechno stranou, veškeré povinnosti počkají, starosti jako by se rozplynuly a nejlepší kamarádka, no ta si nemůže skočit ani na wc, protože musí být neustále na drátě a poslouchat zena-objima-muzenaše novinky a zážitky, které jsme s panem Dokonalým zažily. Máme na očích růžové brýle, všechno je najednou tak krásné, povzbuzující a okouzlující Všechno s NÍM je tak dokonalé. V noci nemůžeme spát, ve dne chodíme jako vysmáté sluníčko a okolí nechápe, proč najednou ta změna z věčně ustarané a protivné ženské…

Pak najednou přijde ta chvíle, kdy Vám v duchu záleží na tom aby se vaši dva lidé, na kterých vám v této chvíli nejvíc záleží, poznali. A právě zde začíná můj příběh.
Zamilovaná až po uši, šťastná jako blecha. Měla jsem úžasného přítele, skvělou a milou nejlepší kamarádku, všechno se najednou dařilo. No co víc jsem si mohla přát? Neustále jsem „pendlovala“ mezi těma dvěma. Večery jsem si užívala s panem Dokonalým a přes den jsem visela na drátě s kamarádkou nebo seděla na kávě a povídala a povídala. Připadala mi jako sestra, jako mé druhé já, jako člověk, který všechno ví dřív, než to já sama vyslovím. Důvěřovala jsem ji jako ještě nikomu v životě. Věděla o mně všechno a já doufala, že vím všechno o ní. Jak jsem se ale mýlila.

Čekávali na mě oba dva společně po práci a já měla takovou radost, že je vidím, že si rozumí! Občas jsme zašli všichni tři někam na diskotéku, ani mi nevadilo, že se kolem něj ovinuje jako had. Vždyť byla přece nejlepší kamarádka! Ne, nebyla. Nebyl to ani had, byla to zmije, která čekala jen na jedno kousnutí, která čekala až může zasadit smrtící ránu.

zena-a-muzČasem, se vztah mě a mého přítele rapidně změnil, začali jsme se hádat, najednou neměl čas, najednou neměla čas ani kamarádka. A co jsem dělala já? Seděla jsem doma, užírala se nudou a vztekem. A pak to přišlo – stejně jako blesk z čistého nebe. Zasadila mi smrtící ránu. Bohužel, nechala jsem ze sebe dělal blbce docela dlouho. Asi půl roku. Půl roku se válel v posteli i s ní – s mojí NEJLEPŠÍ KAMARÁDKOU! Nikdo mi neřekl ani slovo, musela jsem se to dozvědět náhodou a ještě o to bolestněji.

Najednou, jako by všechno skončilo, jako by se svět blížil ke svému konci, jako by na ničem nezáleželo. Přišla jsem v jedné chvíli o dva nejsilnější články v mém životě. Přišla jsem najednou o dvě osoby, pro které jsem byla ochotna třeba i položit život. Spadla jsem až úplně na dno. A trvalo dlouho, než jsem se z toho jakž-takž vzpamatovala. Něco jsem si s sebou ale odnesla. A to „něco“ bylo poučení pro příště. Už nikdy, ať bude kamarádka sebelepší, nedovolím aby se znala s mým přítelem tak důvěrně jako tenkrát. Už nikdy takovou chybu neudělám. Buď přítel a nebo nejlepší kamarádka. Nejsem jediná, komu se něco takového přihodilo, bohužel. Milé ženy, jsme hrozně chápavé, vnímavé, soucitné,  ale přitom zlé mrchy. Jen si to přiznejme. Najdou se mezi náma i takové, které nemají svědomí a neví co je to láska ani přátelství…

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
moje nejlepší kamarádka má uplně jiný vkus a miluje svého mažela takže mi nic takového nehrozíSmajlíknaštěstí
Obrázek uživatelky
profil
nebezpečí hrozí, to je jasné.
Obrázek uživatelky
profil
Místo nejlepší kamarádky mám nejlepšího kamaráda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem již hodně dlouho vdaná, mně se tato situace sice vyhnula, ale mé kamarádce ne. Ani nevěděla jak, a její manžel se s ní rozvedl kvůli sousedce, kterou si vzal. Ona se také rozvedla kvůli němu. A paradoxem bylo,když se po půl roce dala dohromady se svým sousedem. A ač se to stalo před 15ti lety, mohli klidně podle nich natočit "výmenu manželek"
Obrázek uživatelky
profil
Píšu "téměř", protože teprve po čase jsem pochopila, proč skončilo kamarádství mezi mnou a kamarádkou (tedy teď už bývalou). Okamžikem, kdy spolu skončili můj manžel a ona, už mne prostě nepotřebovala. Měli to skvěle vymyšlené, byla jsem pod každodenní kontrolou jeho rodičů a rozumy ze mne tahala "rádoby" kamarádka, takže můj manžel měl všechno z první ruky. Byl to pro mne šok a i po půl roce mne to velmi bolí. U manžela utrpělo pouze jeho EGO, domníval se, že jsem tak hloupoučká a nikdy se nic nedozvím. Prostě domácí putička k pohledání. Jen mi nejde na rozum, jak dokázal spát se mnou i s ní, parchant. Ale to je asi výsada chlapů. Ne nadarmo se říká - důvěřuj, ale prověřuj. Od té doby nestojím o žádnou "nejlepší" kamarádku. A důvěra v manžela je dost narušená... Snad ukáže čas, zda ji k němu znovu najdu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles