Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V kanceláři může dojít na vztah i nevěru

13. 04. 2009 | Manželství
Zamilovali jste se do kolegyně či kolegy? Myslíte si, že jste jediní? Jste na omylu, výzkumy ukázaly, že to se stalo každému druhému z nás! Milostné vztahy na pracovišti existují a bude jich čím dál víc. Není na tom nic divného. Do firem se hlásí lidé podobného smýšlení, kteří by se jinde asi těžko potkali. Firmy samotné navíc vyhledávají lidi s podobnými charaktery a zájmy. To proto, že takoví lidé tvoří fungující tým. Mezi lidmi podobné povahy, zájmů i myšlení vznikají blízká přátelství, láska i sex.

Několik „sexuálních“ čísel
Podle nedávných výzkumů začala každá pátá láska v kanceláři a každé třetí manželství začalo na pracovišti. Sex v kanceláři si naopak již někdy užilo přes 30 procent žen. Partnerovi nevěrných bylo s kolegou z práce celých 25 procent žen. Ale ani ti odolnější vůči svodům se nezdráhají pomrkávat a vznášet sexem nabité narážky. K flirtování se totiž přiznalo 94 procent žen i mužů. A když už si nevěru odpustí, zařadí osm z deseti zaměstnanců přitažlivého kolegu či kolegyni do svých fantazií. Někteří muži si ale pracoviště pletou s místem pro lovení žen, 72 % se jich totiž přiznalo, že sexuální vztahy s kolegyněmi vyhledávají.

Jak se tedy chovat na pracovišti, pokud se nevinný flirt překlopí do vážnějšího vztahu?
 - Než začnete vztah s kolegou či kolegyní, dobře si rozmyslete, zda by vám vztah na pracovišti a to, co s tím souvisí, vyhovovaly.
 
 - Pracovat v jedné firmě není jednoduché. Vaše teritorium se podstatně zmenší, kooperovat s partnerem-kolegou, máte-li krizi, není žádný med.
 
 - Začínající vztah v práci zveřejňujte s rozmyslem.

 - S partnerem se k sobě chovejte kolegiálně. Nezapomeňte, že nejste doma, ale v zaměstnání.
   
 - Veškeré intimnosti si nechte na doma. Citové a intimní projevy by vaše kolegy mohly obtěžovat.
  
 - Pokud zjistíte, že vám, vašemu okolí nebo šéfovi vztah v zaměstnání nevyhovuje, zvažte další postup. Východiskem může být přeřazení do jiného oddělení nebo přestup do jiné firmy. Mnohé páry to berou jako preventivní řešení. Vztahy v práci fungují, ale občas se jejich trvanlivost vyčerpá jaksi dřív.

Zdroj: Sexuálně

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
I ten můj se v 57 letech zbláznil do vdané a máme po vztahu.Bylo to horší než puberta.Asi mají málo práce.
Obrázek uživatelky
profil
že v titulku mělo být kdekoliv, kancelář-nekancelář
Obrázek uživatelky
profil
Je to lákavé na pracovišti,ale pak to má šílené následky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles