Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nabídka dne

11. 02. 2012 | Vaše příběhy
Novoroční předsevzetí už vzalo za své u některých z nás, i když jsme na Silvestra věřili, že tentokrát to určitě vyjde. Co se týká diet, tak si myslím, že u nich je výdrž nejkratší, jako u mojí kamarádky Hanky. Neřekla bych, že potřebuje zhubnout, ale rozhodla se, že pár kilo půjde dolů a bude běhat. Přítel ji nechtěl nechat po večerech venku samotnou a tak se dohodli, že bude běhat s ní.

Doteď nikam nechodili ani cvičit a neměli na sebe vhodné oblečení, tak si koupili trika a speciální prádlo, aby běhání bylo příjemné. Už měli všechno, navlékli na sebe termotrika a prvně vyrazili ven. Před domem si řekli, jaký okruh udělají pro začátek, aby se moc neuhnali. Nasadili tempo a s radostí si řekli, jak jim to pěkně jde. Když uběhli asi kilometr, zahlédli hospůdku a venku na poutači tabuli s nabídkou dne VEPŘOVÉ HODY. Ta vůně se linula až ven a s každým otevřením dveří zesilovala a lákala vejít dovnitř.

Petr si prohledal kapsy a zeptal se Hanky: "Nevzala jsi s sebou nějaké peníze? Podíváme se tam, nebyl by špatnej ovárek nebo jitrnička." Hanka s sebou vždycky peníze nosí a tak za několik chvil seděli v teplé hospůdce a před sebou měli ovárek, z kterého se ještě kouřilo a jelítka a jitrnice, které měly tenké střívko opečené dozlatova. Nechyběl nastrouhaný křen a tak každé sousto mohli náležitě vychutnat. Oba ještě s mastnou bradou od jitrnic se pořádně napili oroseného piva a spokojeně se vydali zpátky domů.

Druhý den pořád byli odhodlaní, že půjdou večer běhat a zase se vydali na svůj okruh. To byla ta největší chyba. Měli změnit trasu, protože na stejném místě jako včera je zlákala NABÍDKA DNE. Hanka celý den jedla dietní stravu a vůně z hospůdky byla pro ni tak silná a neodolatelná, že zase skončili u stolu s pořádnou porcí guláše a piva.

A to je konec jednoho předsevzetí, třetí den už běhat nešli, všichni víme, jak by to dopadlo. Teď jí Hanka stejně jako předtím, nechala dietu plavat, nestresuje se počítáním kalorií a je vyrovnaná. Řekla mi, že od doby, co se vrátila k dřívějším zvykům, tak nemá večer ty nezvladatelné chutě. S běháním je sice konec, ale každý na to cvičení zkrátka není.

setury - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
u mě by asi vyhrály hody.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ja by som to behanie nevzdala.
Každý deň by som si zabehla do tej fajnej hospúdky a späť. Myslím, že po čase by zistili, že prejedli veľa peňazí (predsa len taká večera je podstatne drahšia, ako keď si ju sprví niekto doma) a zvolili by inú trasu.
Možno po nejakú cukráreň. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás jsou teď zvěřinové hody
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článek,úsměvný,běhat bych taky nešla,ale pohyb bych potřebovala,teď si říkám,že začnu chodit na procházky s naší fenou,ale až přejdou mrazy,tak uvidíme.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já bych taky běhat nechodila. Ale pohyb bych potřebovala, to je pravda.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles