Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otec neznámý

11. 02. 2010 | Vaše příběhy

Můj příběh začal jednou vesnickou tancovačkou před patnácti lety. Já, nezadaná, nezkušená a nepolíbená dívka jsem se i s kamarádkou vypravila na taneční zábavu do sousední vesnice.
 

Byla krásná, teplá letní noc a k tanci mě vyzval sympatický mladý kluk. Neváhala jsem ani chvilku, kluk se sice zdál mladší než já, ale to nám v tanci nebránilo...! 
Po tanci mě pozval k baru, kde jsme do sebe kopli několik tvrdých panáků vodky. Vtom kapela spustila ploužák, a kluk mě vyzval k tanci... po pár taktech jsme se začali líbat a jeho ruce sjížděly po mém zadečku. Jako ve snu, omámená vodkou, jsem se nechala vynést ze sálu - v té chvíli mně bylo jedno, co se stane. Byla jsem štastná, že jsem konečně potkala vysněného prince na "bílém koni"!
Ruku v ruce jsme se procházeli noční krajinou, když najednou mě princ položil do trávy, začal mě něžně líbat. Jeho polibky byly čím dál víc žádostivější, a já - nepolíbená a nezkušená dívenka - jsem mu vycházela vstříc!
I když jsem se bála, bylo to o to silnější - o poctivost jsem přišla o několik minut později, a povím vám, že to stálo za to!!!
  Pak jsme se vrátili do sálu, můj princ si zašel k baru, ale bohužel už mě nepozval. Šla jsem vyhledat kamarádku - ta se moc nebavila, a byla na mě naštvaná, ale mně to vůbec nevadilo. Byla jsem omámená tím, co se stalo před chvílí...!
 Kamarádka již chtěla jít domů, mně se ještě nechtělo, ale samou jsem ji nechtěla nechat odejít, tak jsem šla vyhledat svého prince a vzít si na něj kontakt. To se mi už nepodařilo - princ na bílém koni zmizel do neznáma...! 
  Po této osudné tancovačce jsem na něj nemohla zapomenout, ale naivní jsem nebyla. Bylo mi jasné, že o mě asi velký zájem nemá. 
 Když jsem nedostala měsíčky, ještě mě nic nenapadlo. Další měsíc zase nic, bylo mi sice divně, ale myslela jsem si, že to bude chřipkou, která v tu dobu řádila!
Když jsem začala podezřele přibírat, zalekla jsem se a objednala se ke gynekologovi. Ten mě vyšetřil, podíval se na mě skrz brýle a prohlásil: "Tak maminko, můžete začít strojit veselku...!" V té chvíli jsem myslela, že se tam složím. Když jsem přišla domů, musela jsem s pravdou ven - rodiče málem "trefil šlak", když jsem jim řekla, že jsem těhotná, ale otec neznámý!!!

Sice začalo pátrání po tatínkovi, ale brzy skončilo, protože nebylo čeho se chytit. Moje první sexuální zkušenost skončila o několik měsíců později krásnou holčičkou. Bohužel v kolonce otec má napsáno "NEZNÁMÝ". 

 

Bohuša

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
protože jsi jistě nakonec ráda,že máš zdravé dítě..a neodsuzovala bych nikoho,že se zblázní a ulítne..to se někdy tak situace vyvineSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nezkazila si život, dítě je krásný dar, a mládí je naivní, tak proč to odsuzovat. Zvládnete to holky - obě. Přeji lásku a štěstí.
Obrázek uživatelky
profil
ta naivita!
Obrázek uživatelky
profil
nepríjemná skúsenosť
Obrázek uživatelky
profil
datura: ach jo, ty tvoje poznámky Smajlík ... říká ti něco empatie?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles