Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěže na internetu

20. 02. 2010 | Vaše příběhy

Po těžkém úrazu jsem bohužel od března doma. V domácnosti se vždy najde práce, v rámci možností svého zdravotního stavu je taky vykonávám.

Jako žena jsem však hodně specifická. Nemám žádné ženské záliby jako vaření, pečení či ruční práce. Zřejmě jsem byla v minulosti muž, dokáži debatovat o sportu, politice, ekonomice i všech možných zajímavostech, luštit křížovky, zkrátka samé zbytečnosti, jak by řekla moje praktická maminka.

Tím, že jsem tak dlouho odkázaná být doma, propadla jsem kouzlu internetu. Dočtu se tu spoustu zajímavostí, našla jsem si spřízněné duše, se kterými si píši, nebo skypuji, ale hlavně jsem hračička. Odpovídám na všechny možné i nemožné soutěžní otázky. Většinou odpovědi vím, pokud se mi nechce hledat správnou odpověď, střelím odpověď naslepo. Podle toho taky vypadají mé výsledky.

Podobně soutěžících velmi mnoho. Dosud jsem obdržela celkem sedm výher, což je docela slušný výkon, soudím. V životě jsem nic nevyhrála, většina z nich je vlastně kuriosní. První mojí výhrou byla flaška nějakého luxusně baleného rumu. Našla jsem si, že stojí bratru skoro tři tisíce. Pro páníčka, co s tím budu dělat? Pak jsem přišla na geniální nápad - švagr bude mít letos padesát, takže nemusím přemýšlet nad dárkem a utrácet. Takže škatule leží ve skříni - alkohol se přece nezkazí.

Dalším dárkem byly body z Honby za Narozeninovým pokladem v Chytré ženě. Dopřála jsem si luxus a vybrala kosmetické výrobky, které bych si sama určitě nekoupila. Prostě jsem si udělala radost, dokonce jsem si je dala pod stromeček. To bylo dárků! Dokonce zbylo i na každou ženu či dívku naší rozvětvené rodiny.

Potom přišel mail, že jsem vyhrála, že mám udat adresu, kam mi to mají poslat. Za živého boha jsem si nevzpomněla, kdy a nač jsem to vlastně odpovídala. Cena přišla zajímavá, pánská dárková kazeta značkového parfému a sprchového gelu. Nejdříve jsem ji rozpačitě převracela, nakonec jsem přece jen našla v internetovém obchodě, že to nic stojí tisíc pět set korun. Uvědomila jsem si, že teď v lednu bude mít synovec 25 let a hodně si potrpí na značkové věci, takže sláva, mám další dárek! Samozřejmě se nebudu nikomu chlubit, jak jsem k němu přišla.

Ani jednou jsem neplatila poštovné, pouze jsem si po večerech brouzdala po netu - někdy se to vyplatí, alespoň u těchto výher.

Ovšem čtvrtá výhra, to tedy bylo něco. Tady jsem si pamatovala, že soutěžím o tyčový mixér. Opět přišel mail, kde mi sdělovali, že mi odeslali skvělou cenu. Když pošťáčka přinesla zásilku, která byl ve velké lehoučké krabici, nějak se mi nezdálo, že by obsahovala mixér. Opravdu jsem zírala: šanon a v něm recepty se zdravou výživou a tři textilní tašky, jejich barva stála opravdu za všechnu legraci, byly brčálové zelené! To mi jistě dcera poděkuje, až je dám vnučkám na hraní. To jim snad dala nějaká firma zdarma, nedokáži si představit větší vrchol nevkusu ani ženu, která by s tím vyšla mezi lidi.

Pátá zásilka přišla bez jakéhokoli upozornění. Doporučený dopis s gratulací k výhře ve velké bublinkové obálce. Poctivě se přiznám, že ani v tomto případě netuším, nač jsem vlastně odpovídala. Obsah byl opravdu užitečný, sada nerezových nožů. Konečně mohu vyházet všechny tupé nože, protože u nás doma není člověka, který dokáže pořádně nabrousit nůž, vždy to dělával otec, ale dnes již nejsou lidi.

Šestá cena dorazila tak pečlivě zabalená, že dalo docela fušku každou věc vybalit. Pravděpodobně jsem odpovídala na váhy drahých kamenů, ale je to již tak dávné, že netuším, co jsem vůbec naslepo napsala. V krabici byly skutečně drahé kameny a diamanty, zde jsem ani nezjišťovala cenu, pěkně jsem celý obsah dala dceři k třicátým narozeninám, kromě křišťálové lebky a kyvadélka. Jsem totiž trochu praštěná a tyhle věci mě zajímají, ty jediné jsem si proto ponechala. Tady jsem skutečně udělala dcerce radost, protože již plánovala, kde si co vystaví a které věci dá svým holčičkám zasadit do zlata, aby měly na babku památku.

Po Vánocích přišel další balíček, odeslaný 23. prosince. Obsahoval dopis s přáním krásných svátků a sdělení, že hlavní cenu televizor jsem sice nevyhrála, ale snad způsobí i tak radost. Obsahoval kosmetické výrobky značky Nivea, tady bylo sice k smíchu, že to bylo určeno pod stromeček, ale věci byly kvalitní a pro každého v rodině se něco hodilo.

A tak soutěžím vesele dále, vůbec ne proto, abych něco vyhrála, spíše se zajímám, zda nejsem úplně hloupá a něco znám. Mnohé otázky jsou ale tak snadné, že na ně musí umět správně odpovědět každý.

Takže směle do všech soutěží! Nic nás nestojí, pouze trochu času a přemýšlení!

 

Zdenka58 - čtenářka

Chytrážena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
http://www.slunecno.cz/meteodomek-soutez
Obrázek uživatelky
profil
soutěžím,kde se dá,ale zatím jsem to štěstí neměla,abych něco vyhrála.Jen tady na Chytré ženě,body do konta a teď CD
Ale upřímně gratuluji k výhrám.Snad se taky štěstí unaví a sedne i na mě.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
...soutezit a jednou za cas darecek velmi mile potesi.
Obrázek uživatelky
profil
z nás výhra potěší.Taky se mi zadařilo a vyhrála jsem certifikát pro dva na Pivní lázeň do Prahy.Už se těším až pojedu navštívit syna a s kamarádkou si dopřejeme nevšední koupel.Je fajn,že na vybrání výhry je celý kalendářní rok.Všem nám přeji hodně štěstí v soutěžení.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a gratuluji k výhrám. já taky soutěžím, kde se dá, ale takové štěstí nemám.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles