Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plaťte kartou KB a vyhrajte

12. 11. 2008 | Finance
Platit kartou KB je nyní ještě výhodnější! Každý klient KB, který svou kartou zaplatí za zboží a služby, má možnost získat atraktivní ceny – digitální fotoaparát nebo LCD televizor!

Každý, kdo vlastní platební kartu KB (kreditní nebo debetní) má nyní možnost zúčastnit se soutěže a vyhrát LCD televizi či jeden ze čtyřiceti digitálních fotoaparátů. Od 27. 10. 2008 je každý týden pro deset klientů s nejvyšším počtem transakcí připraven digitální fotoaparát SONY a klient s nejvyšším počtem transakcí za celou dobu trvání soutěže získá LCD televizor SAMSUNG. Soutěž probíhá celkem 4 týdny, od 27. 10. 2008 do 23. 11. 2008.

Komerční bankaPro zařazení do soutěže stačí platit co nejčastěji platební kartou KB, a to jak v Čechách, tak také v zahraničí, včetně plateb na internetu či dobíjení kreditu mobilních telefonů. Za platbu kartou ve smyslu této soutěže je považován nákup zboží anebo služby (včetně dobití kreditu mobilních telefonů a plateb kartou obchodníkovi přes internet) v minimální hodnotě 200 Kč.

Rozhodujícím faktorem je množství transakcí, které svou platební kartou klient uskuteční a které budou zúčtovány během soutěžního týdne.

Platební karty KB Vám nabízejí celou řadu výhod:

  •  možnost zvolit si vlastní design karty díky službě MojekartaKomeční banka - výhra
  •  možnost zvolit si vlastní PIN ve všech bankomatech KB
  •  možnost využít služeb Cash back, kdy při placení kartou za nákup můžete současně vybrat hotovost přímo na pokladně v obchodě
  •  platební karty KB jsou vybaveny inteligentním čipem pro rychlé a bezpečné PINem ověřené transakce
  •  s každou platební kartou KB můžete vybírat hotovost alespoň jednou měsíčně zcela bez poplatků ze všech bankomatech KB
  •  platební karty nabízejí celou řadu dalších výhod v podobě cestovníhoKomerční banka - výhra pojištění, asistenčních služeb, služeb pro motoristy a dalších benefitů (podle typu karty)

Podrobné pravidla soutěže, informace o platebních kartách KB a herní řád naleznete na internetových stránkách Komerční banky.


Zdroj: KB

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
KB mám, tak že bysme toho využili??
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles